Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki lőtte ki a Lengyelországra...

Ki lőtte ki a Lengyelországra csapódott rakétákat? Ki áll a incidens mögött?

Figyelt kérdés

2022. nov. 16. 13:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%
Én fideszes vagyok, ebben én sem osztom a kormány politikáját, sokkal jobban el kellene itélniük az orosz agressziót.
2022. nov. 16. 14:45
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Több mint valószínű hogy Ukránok, már csak az a kérdés hogy szándékos provokáció céljából, vagy elbszódott valami, persze az utóbbi lesz a helyes megfejtés, mármint ha szándékos provokáció lett volna az Ukránok részéről akkor sem vallanák be.
2022. nov. 16. 15:42
 23/30 Dzsonszi ***** válasza:
100%

Nem is azzal van a baj hogy Ukrajna védekezik, hanem hogy a saját balfasszságukkal kinyirtak két lengyel civilt és azonnal oroszorszagra mutogatnak...

Ha engem valaki megtámad az utcán nyilván en is visszalőnék, de ha akkora idióta vagyok hogy 180 fokkal odébb tuzelek, ezzel kinyirva ártatlan embereket akkor nem kezdem öt másodperc múlva rakenni az engem lövöldözőre hogy ő lőtte le őket, hanem sűrűn bocsánatot kérek. De erre az a fogyatékos zelenszkij nem lesz képes...

2022. nov. 16. 15:46
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Ukrán zs. Zselénszki
2022. nov. 16. 15:57
 25/30 anonim ***** válasza:
74%

6.

"Furcsa, hogy mennyi magyar támogatója van az orosz agressziónak"

Úgy is mondhatni válaszcsapásnak!

2022. nov. 16. 16:00
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

"Nyilván az amcsik minden ilyen megmozdulását is elitélem nem csak az oroszokét, egyértelműen"

Hát hiába hazudozol nem nagyon láttuk a kapálózásotokat akkor!

Tény ami tény! A szavazás megmutatta,hogy a libsi csak egy zajos kisebbséget képvisel!

2022. nov. 16. 16:06
 27/30 A kérdező kommentje:

4# "Ha az oroszok nem robbantották volna ki ezt a háborút az a két ember nem halt volna meg és még sok ezer ember.😥"

Meg ha nem lövik le a szerbek Ferdinándot nem történik meg a Holokauszt sem, ugye? Ha az Ukránok nem követelik a felvételük a NATO-ba, nem írtanak ki egy csomó oroszt és nem engedik megszólalni a kisebbségeket saját nyelvükön, akkor talán nem lett volna háború sem.

2022. nov. 16. 16:30
 28/30 NTBS ***** válasza:
100%
Az ukránok.
2022. nov. 18. 16:05
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha a kettővel arrébb lakó szomszédod kutyája átszaladt a közvetlen szomszédod kertjébe, aki idegességében úgy ráijesztett, hogy tovább rohant hozzád és széttúrta a virágágyásodat, akkor "ki áll" a petúniáid halála mögött?
2022. nov. 18. 19:45
 30/30 anonim ***** válasza:
74%

29.

te

2022. nov. 19. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!