Hány ezer Amerikai katona azaz "zsoldos" lehet Ukrajnában? Állítólag 20 ezer öntkéntes van de szerintem kicsit többnek tűnik szerintetek?
Biztos, h harcolnak amerikai katonák, de legfeljebb pár százan. Az értékük nem a tömegben hanem a harci tapasztalatokban rejlik, amivel támogatják az ukránokat.
Az amerikaiak egy zászlóalj szintű egységet nem adnak ki.
Csatolok egy wiki cikket erre nézz rá érdekes.
#1 "És te a képekről mi alapján állapítod meg hogy melyik katona milyen nemzet zsoldosa?"
Hát, tudod, van olyan amikor ránézel a katonára, látod rajta az amerikai zászlót mint azonosítót és felfogod, hogy akkor az egy amerikai katona és nem ukrán. Vagy mondjuk van olyan, hogy nem Ivan Bohun a neve hanem Joe Stone és nem ukránul beszél, hanem az amerikai angolt és te levonod belőle azt a nem meglepő következtetést, hogy az illető nem ukrán, hanem amerikai.
42 amcsi katona van most Ukrajnában. Megszámoltam neked.
Lapozhatunk. Jöhet a következő kérdés. De abban legyen most egy faxpajtások link. Fő a változatosság.
#7 szerintem szerezz be egy modernebb térképet, mert az a "fél világ" amelyik most az oroszokat támogatja, lassan veszi át létszámban IS és gazdaságilag IS a vezetést attól a "felétől" ami meg az ukránokat támogatja.
Megjegyzem egyik sem valóban a világ fele, a jelentősebb része egyik felet sem támogatja, hanem ahogy kellene másoknál is a saját országuk érdekeit nézik és annak megfelelően döntenek ha szükséges.
"Hát, tudod, van olyan amikor ránézel a katonára, látod rajta az amerikai zászlót mint azonosítót..."
Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!