Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány ezer Amerikai katona...

Hány ezer Amerikai katona azaz "zsoldos" lehet Ukrajnában? Állítólag 20 ezer öntkéntes van de szerintem kicsit többnek tűnik szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem lehet hogy ezért is akadt meg az orosz offenzíva mivel csomó tapasztalt amerikai katona is van ukrán oldalon? Csomó olyan kép meg hír van hogy mennyi külföldi zsoldos van most ott legfőképp US army zsoldosok.

2022. nov. 13. 09:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
És te a képekről mi alapján állapítod meg hogy melyik katona milyen nemzet zsoldosa?
2022. nov. 13. 09:43
 2/19 Fsms ***** válasza:
91%

Biztos, h harcolnak amerikai katonák, de legfeljebb pár százan. Az értékük nem a tömegben hanem a harci tapasztalatokban rejlik, amivel támogatják az ukránokat.

Az amerikaiak egy zászlóalj szintű egységet nem adnak ki.

Csatolok egy wiki cikket erre nézz rá érdekes.

[link]

2022. nov. 13. 09:44
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Meg azért is akadt meg az offenzíva mert az orosz katonák inkább félholtra isszák magukat a fronton.
2022. nov. 13. 09:49
 4/19 anonim ***** válasza:
25%

#1 "És te a képekről mi alapján állapítod meg hogy melyik katona milyen nemzet zsoldosa?"

Hát, tudod, van olyan amikor ránézel a katonára, látod rajta az amerikai zászlót mint azonosítót és felfogod, hogy akkor az egy amerikai katona és nem ukrán. Vagy mondjuk van olyan, hogy nem Ivan Bohun a neve hanem Joe Stone és nem ukránul beszél, hanem az amerikai angolt és te levonod belőle azt a nem meglepő következtetést, hogy az illető nem ukrán, hanem amerikai.

[link]

2022. nov. 13. 10:19
 5/19 anonim ***** válasza:
15%
Számold ki. 8 év alatt idevándorolt napi 12-15 ezer ukrán. Mennyi volt Ukrajna teljes lakossága? Nulla ukrán van Ukrajnában a politikusokon meg a háborúcelebeken kívül. Itt dolgoznak a gyárakban nálunk a gyártósorokon.
2022. nov. 13. 10:26
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

42 amcsi katona van most Ukrajnában. Megszámoltam neked.

Lapozhatunk. Jöhet a következő kérdés. De abban legyen most egy faxpajtások link. Fő a változatosság.

2022. nov. 13. 10:29
 7/19 Molyember ***** válasza:
65%
Mindenki azt támogat, akit akar. Itt most a fél világ az ukránokat, az oroszokat meg csak a legalja.
2022. nov. 13. 10:31
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

#7 szerintem szerezz be egy modernebb térképet, mert az a "fél világ" amelyik most az oroszokat támogatja, lassan veszi át létszámban IS és gazdaságilag IS a vezetést attól a "felétől" ami meg az ukránokat támogatja.

Megjegyzem egyik sem valóban a világ fele, a jelentősebb része egyik felet sem támogatja, hanem ahogy kellene másoknál is a saját országuk érdekeit nézik és annak megfelelően döntenek ha szükséges.

2022. nov. 13. 10:43
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

"Hát, tudod, van olyan amikor ránézel a katonára, látod rajta az amerikai zászlót mint azonosítót..."

Hát persze.

2022. nov. 13. 10:51
 10/19 Salamon Bálint ***** válasza:
90%
Én meg láttam orosz frissen mozgósított katonán német zubbonyt.
2022. nov. 13. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!