Ha ki találják hogy be soroznak és menni kell háborúba
akkor mi lesz velem? Kötelező megöletni magam?
31/43 A kérdező kommentje:
De nekem senki nem mondhatja meg mi a dolgom. Azért se.
32/43 A kérdező kommentje:
És legalább fizetést adnának? Vagy még azt se?
Nem, kérdező, nem kapsz fizetést. Hogy jut egyáltalán eszedbe?
2022. nov. 12. 15:21
34/43 A kérdező kommentje:
Mi az hogy hogy? Pofám szakad le tényleg.
Valami zsoldféle jár háborúban is.
2022. nov. 12. 16:01
Richard Coudenhove-Kalergi jól kitervelte ezt az egészet, meg a Strauss. Ők már az 1900-as évek közepén is tudták, hogy ez lesz. Egységes "Páneurópát" akarnak. Nézz utána kérdező ennek a kifejezésnek. Valami beteg megfontolásból szerintük Európa lakosságának kevertfajúnak kell lennie. kinézetre leginkább az egyiptomi lakossághoz kell hasonlítaniuk: réz bőr, sötét fekete haj, a meleg éghajlat iránti rajongás.
Nem hiába váltatják már évek óta Európa éghajlatát, így akarják Afrikanizálni Európát, hogy egy szavannákhoz hasonló éghajlat legyen mire majd a fajkeveredés végbe megy. A HAARP és a Chemtrail segítségével ez megy is nekik hiszen ezeket az eszközöket részben erre a célra hozták létre.
Gondolom nem nehéz ebből rájönni, hogy az őslakos fehér ember nem igazán illik bele ebbe az újvilági idilbe és neki nem osztottak lapot ebben a játékban...
2022. nov. 12. 21:53
Egyébként az idei aszályt is ezekkel az eszközökkel hozták létre. Ma már képesek tornádókat, cunamikat és aszályokat generálni egy gombnyomásra. Szörnyű, hogy már hol tart a technika és hogy milyen keveset tud erről a átlag ember, hiszen ezeket teljesen eltitkolják előlük.
2022. nov. 12. 21:57
én is bajban lennék 32 évesen is ha be kéne vonulni. sorkatonaságot megúsztam, de mi lenne ha most szerveznének valamit, egyhamar kikészülnék mert még az utcai dolgokat sem bírom, nemhogy a katonai közeget. nyilván nem célom elfekvőben kikötni, csak épp nem bírom a terhelést, főleg ha előjönne egy ilyen kiabálós katonai közegben
2022. nov. 12. 23:01
Ami még ijesztőbb, hogy a Kalergi tervet nagy többségben mindeki elfogadta az europai tanacson belük is. A 1005-ban zsidó értelmiségiekből álló csoportnak is tetszett az ötlet, hogy egy jól irányítható, nemzeti identitással nem rendelkező mesterséges népvándorlás útján kreált nemzetet hozzanak létre akik teljes értékben tudnak majd azonosulni a "woke" kultúrával és a nemzet fogalmáról még csak elképzelésük sincs, Az ilyen emberek a legirányíthatóbbak. bár a terv kivitelezését elodázták más tényezők miatt, de végül a 2030-at évet jelölték meg új határidőnek. A Konteó-doki voltam.
2022. nov. 12. 23:11
"1005-ban" 100%-bant akartam írni.
2022. nov. 12. 23:12
Kapcsolódó kérdések: