Ha ki találják hogy be soroznak és menni kell háborúba akkor mi lesz velem? Kötelező megöletni magam?
Figyelt kérdés
Mi lenne velem? Biztos nem jönnék vissza élve, mi?2022. nov. 7. 18:15
1/43 anonim válasza:
Azt hittem már túl vagyunk ezen a témán.
2/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz.
2022. nov. 7. 18:18
3/43 anonim válasza:
Hát, sokunk így van ezzel szerintem. A nagyfejűek így akarják csökkenteni az emberiség létszámát. Már rég volt világháború és túl van szaporodva szerintük. De érdekes módon csak a fehér ember létszámát sokallják, az afrikaiak, arabok hadd sokasodjanak.
4/43 anonim válasza:
Ha ügyes vagy és van egy kis szerencséd akkor visszajössz.sokan visszajönnek.
5/43 A kérdező kommentje:
Nem is beszéltem veled soha életemben
2022. nov. 7. 18:18
6/43 anonim válasza:
Akkor menned kell. Megöletni magad természetesen nem kötelező, összességében elég sokan szoktak visszajönni a háborúkból.
7/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ügyes, életképtelen vagyok már alapból is.
2022. nov. 7. 18:19
8/43 A kérdező kommentje:
De ha ügyes is lennék, mért öljek én embereket?
2022. nov. 7. 18:20
9/43 anonim válasza:
EZek szerint Petőfi a sehonnani bitang ember kezdetű idézetét a fajtádról mintázta?
10/43 anonim válasza:
Nem kötelező. Ha senki sem vonul be, akkor nem lesz háború, mert mindig két fél kell hozzá, egy nem elég.
Annyi férőhely meg nincs a börtönökben, hogy minden parancsmegtagadót bezárjanak, szóval kollektív nemet mondás esetén nem fognak tudni mit kezdeni a sok békepártival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!