Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorozás esetén legelőször a...

Sorozás esetén legelőször a munkanélkülieket soroznák be?

Figyelt kérdés
Vagy kivel kezdenék?

2022. nov. 5. 12:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#8 Teljesen alaptalanul? 7-ben kifejtettem, hogy már most is egy hajszál választ el minket ettől. Most is csak a Viktor agymenésén múlik hogy mikor vezetik be a hadiállapotot, mikor dönt úgy hogy neki ez háborús veszély.
2022. nov. 5. 12:36
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Háborús veszély esetén korhatár szerintem nem igen van . És nem lesz háborús veszély .
2022. nov. 5. 12:43
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Maradjunk annyiban, hogy amíg azzal sem vagy tisztában, hogy ki a Magyar Honvédség főparancsnoka, addig túlzottan nagy falat neked ez a témakör!
2022. nov. 5. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
10: Érdekes, mert haveromnak 2000-ben volt büntetett előéletű katonatársa. Valami roma, aki nagyértékű lopásért ült Tökölön, a fiatalkorúak börtönében.
2022. nov. 5. 12:44
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 Hogy ne tudnám? A Fidesz-fülbevalós független hölgyemény.
2022. nov. 5. 12:47
 16/22 anonim ***** válasza:
A tartalékosokat. Az önkéntes műveleti tartalékosokat, korábbi katonai kiképzésben részesülteket. Sokkal több nem is kell, mert fel is kellene fegyverezni, annyi tartalék meg nincs a raktárakban.
2022. nov. 5. 13:34
 17/22 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy hallottam azokkal kezdik, akik hülyeségeket kérdezgetnek a gyakorin.
2022. nov. 5. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
56%

#4: Sztálin alatt a börtönlakókat is besorozták a szovjet hadseregbe, de teljesen szétzüllesztették azt. A börtönkultúra nagyon megfertőzte a hadsereget, sittes szokások terjedtek el(fizikai és nemi erőszak, újoncok vegzálása, csicskáztatás stb. csak ugye a börtönnel ellentétben ehhez fizikai erőfölény sem szükséges a hadseregben). Ez némileg átragadt a magyar haderőre is egyébként.

Szóval ez az ötlet határozottan nem jó.

2022. nov. 5. 17:11
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 nem csak Sztálin alatt, most is ezt csinálják
2022. nov. 5. 17:24
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
18: Nem értetted meg a kommentem lényegét. A keményítős bunkók menjenek csak katonának, és odabent kedvükre vegzálhatják meg szívathatják egymást, ahogy csak tetszik. A normális, kultúrált viselkedésűek pedig élhetik tovább az életüket.
2022. nov. 5. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!