Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki akar ma katonának menni?

Ki akar ma katonának menni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy akar ma valaki katonának menni? 21 éves vagyok van családom gyönyörü gyermekünk boldog házasság és egy jol menő vállalkozásom. Tényleg dobjak el mindent csak mert bekell vonulni katonának aztán ott halsz meg a ukrán fronton? Ez egy akkora nagy hülyeség szerintem.

2022. okt. 31. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Fronton harcolni? El vagy tévedve. Orbán katonai diktatúrat akar az eu kilépés után, mint valami idi amin.

A felduzzasztott honvedség a Magyarság ellen kellene neki. Tüntetések lázadasok leverésére, ellenzékiek elfogására minden ellenkezés letörésére.

2022. okt. 31. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem mikor egy olyan honvédelmi miniszter a katonai pálya szépségeiről akinek az ötönye többe kerül mint egy átlag katona féléves fizetése.
2022. okt. 31. 05:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapjában véve a háború egy baromi nagy önző hülyeség. Mivelhogy általában arról van szó, hogy két embernek (vezetöknek) problémája van egymással, de ahelyett, hogy szemtől szemben megküzdenének, az ártatlan polgárokkal vívatják meg a dolgot, miközben ők biztos helyről szemlélik a dolgokat. Mégis milyen lenne, ha nekem problémám vagy nézeteltérésem lenne valakivel, és ahelyett hogy lerendeznénk egymással, az ismerőseinket verekedtetnénk össze?
2022. okt. 31. 05:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a hármassal.

Volt olyan település Ukrajnában, ahol mikor vonultak vissza az Oroszok, bocsánatot kértek a helyiektől.

Fel nem tudom fogni, hogy az emberek miért nem tanulnak a múltból.

Mindig a történelem során egy tucat ember nézeteltérései miatt haltak meg rengetegen.

Vajon mit tett volna Putyin, ha a katonái kerek perec azt mondták volna mindahányan, hogy lónak pözsét megyek én egy háborúba, csak mert egy vén hülye háborúsdit akar.

2022. okt. 31. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Viktorta, Löllencs, Lavrov kutyája szerintem elsők közt.
2022. okt. 31. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Katonának (mármint ténylegesen harcolni) önszántából csak az megy, akinek nincs élete. Na, nekik tökmindegy, hogy ki hol és hogy lövi őket seggbe.

Szerintem bárki, akinek egy kicsit is értékes az élete, az nem akar katonásdit játszani. És egyébként a történelem folyamán nagyon sokszor elég lett volna a megfelelő pillanatban EGYETLEN embert kiiktatni és megelőzhető lett volna sok háború. Csak sajnos az ilyen őrültek mindig sikeresen körülvették magukat olyanokkal, akik elvakultan teljesítették a parancsokat, míg a nép félelemben és/vagy elbutításban élt és ezért nem volt ellenállás.

Ha az orosz katonák Ukrajna helyett Putyint támadták volna meg, akkor nem lenne most válság.

Ha annak idején Hitler Lengyelország helyett Eva Braunt támadja le ekkora vehemenciával, akkor nem lett volna második világháború...

2022. okt. 31. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!