Mérhetetlen karate tudásomat hogyan tudnám hasznosan kamatoztatni?
Figyelt kérdés
6 éves korom óta járok karate, judo, taekwon-do edzésekre. Apám nagy Bruce Lee fanatikus volt és engem akart az örökösévé tenni. Ütnöm kellett a boxzsákokat reggeltől-estig, ez persze az iskola rovására is ment kissé, mert tanulásra nem igazán volt időm és energiám. Most 42 vagyok és úgy érzem teljesen tökélyre fejlesztettem a harci tudásomat, a nagy kihívásokra várok igazából. Anyagilag viszont a padlón vagyok és sosem tudtam pénzt csinálni ebből a tudásból. Akkor hogyan tovább?2022. okt. 27. 19:14
1/27 anonim válasza:
Ajánlhatom a francia idegenlégiót vagy az orosz-ukrán frontot.
2/27 anonim válasza:
Ez troll kérdés vagy komoly választ vársz?
3/27 anonim válasza:
Első körben bizonyíthatnád, hogy 2022-ben van még jogosultsága a karaténak. Például ha kevert harcművészeti versenyeken be tudnád bizonyítani, hogy a karate működik még mindig, akkor valószínűleg sokan szeretnének tanulni tőled és nem kell majd agyalnod a pénzkeresésen. De ez is olyan mint az élet más területei, először vetned kell, utána tudsz csak aratni.
5/27 anonim válasza:
UFC - utána a ringben majd kiderül mennyire van tökélyre fejlesztve a "harci tudásod" :)
6/27 anonim válasza:
A lövedéket nem fogod te "lekaratéjozni", akármilyen nagymester is legyél.
7/27 anonim válasza:
Rúgd szét a seggét a tolvaj politikus bandának!
8/27 anonim válasza:
Valószínűleg a zsákon kívül sohasem küzdöttél senkivel, különben nem mondanád, hogy tökélyre fejlesztetted a tudásodat. A harcművészetekben nincsen olyan, hogy tökéletes. Mindig lesz tanulnivaló és mindig lesz egy harcos, aki képes lesz arra, hogy legyőzzön.
10/27 anonim válasza:
Nyilván ilyen tökélyre fejlesztett harcművészeti tudás mellé komoly erőlét is tartozik. Keress nehéz fizikai munkát. Az építőipar csak terád vár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!