18 évesen ha még technikumban vagyok felszerelhetek tartalékos katonának?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 22:32
1/4 anonim válasza:
Igen, ha a 18. életévedet betöltötted, magyar állampolgár vagy, magyar lakcímmel, büntetlen előélettel, akkor jelentkezhetsz önkéntes tartalékos szolgálatra. Amondó vagyok viszont, hogy szerintem várd ki, amíg szerzel valami végzettséged, mert lehet, hogy akkor azzal tudsz elhelyezkedni a tartalékosokon belül, de erről egy toborzóirodában majd úgyis tájékoztatnak.
2/4 anonim válasza:
Az #1-es által leírt feltételekkel lehet bárki tartalékos. De attól még civilnek számítasz. Én nem szórakoznék ilyen katonás játékokkal egy jó szakmával a kezemben, hanem szereznék tapasztaltot egy jó mester ember mellett, aztán indítanék egy vállalkozást.
3/4 anonim válasza:
Természetesen fel. Éljen a haza!
4/4 A kérdező kommentje:
1: és ha behívnak szolgálatba pont akkor amikor iskolaba lennek, akkor mizu?
2: nem ez volt a kérdés :D
2022. okt. 24. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!