Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért körözget a NATO repülőgé...

Miért körözget a NATO repülőgépe Miskolc és Debrecen között?

Figyelt kérdés

A Flightradar24 alkalmazáson látni, ahogy a NATO repülőgépe körözget Miskolc és Debrecen között nem is olyan magasan, mellette meg egy Royal air force kíséri.

Ennek mi az oka? Nem úgy volt, hogy a Dunától keletre nem jönnek NATO katonák?

2022. okt. 21. 16:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Valóban Vitya mondta, hogy nem engednek ide katonákat csak a Dunántúlra.

Mindenesetre én egyáltalán nem dőltem be ennek ezért is kérdeztem meg, hogy hát de nem úgy volt, hogy?

Nyilván tudom én, hogy semmi nincs úgy, ahogy halljuk vagy olvassuk.

2022. okt. 21. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11# magyar katonáknak kívül nem nagyon láttam még más ország katonáit itt keleten pedig én elég sokat vagyok autópályán szóval szerintem nem nagyon vannak itt más nemzetek katonái. A légtérbe meg mehetnek mert az nincs lezárva ha megnézed itt keleten nemrég átjött 1 tanker Romániából egyedül Ukrajna és belarusz légtere üres
2022. okt. 21. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Inkább repkedjenek NATO gépek felettünk - akik a szövetségeseink - mint ruszkik.
2022. okt. 21. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Akik a szövetségeseink és akik ölbe tett kézzel vihognának ha Románia, Szlovákia vagy éppen Ukrajna érvényesítené területi igényeit és ránk rontana. Őket segítenék nem minket...
2022. okt. 23. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
14# és akkor abban a pillanatban össze omlana a NATO
2022. okt. 23. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!