Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy szakértők szerint megyünk visszafoglalni kárpátalját?

Figyelt kérdés

Fricz Tamás kormányközeli szakértő szerint azért erősíti Orbán Viktor a honvédséget mert Ukrajna veszélyt jelent a kárpátaljai Magyarokra és lehet be kell majd avatkozni.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. okt. 18. 09:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

Fritz Tamás f.szságokat beszél, de rá fognak koppintani az orrára. Nem lepődnék meg ha kijönne sajtóhír "nem úgy gondoltam" típusú magyarázkodással.

Esélyünk sincs visszafoglalni Kárpátalját, még ha nem lenne érdemi ellenállás akkor sem lennének meg a honvédség logisztikai képességei hozzá. S nem is akarja senki visszafoglalni néhány fotelhuszár szélsőjobboson kívül akik puskaport sem szagoltak soha életükben.

2022. okt. 18. 11:48
 22/30 anonim ***** válasza:
39%
Olyan szintű hadseregünk van mint az oroszoknak, csak kisebb, szarabb, impotensebb. Kb egy maréknyi ukrán visszaverné a próbálkozásunkat...
2022. okt. 18. 12:00
 23/30 anonim ***** válasza:
85%

Fricz Tamásannyira szakértő mint én póniló.

A magyarokra egyedül orbán csicska viselkedése jelent veszélyt.

2022. okt. 18. 12:30
 24/30 anonim ***** válasza:
20%
21) fritz?ez zsidó név.
2022. okt. 18. 12:40
 25/30 anonim ***** válasza:
6%
Én asszondom támadjon meg minket Ukrajna. Nem, hogy NATO tagállam nem lenne, de úgy járna mint 1920 június 4.én.
2022. okt. 18. 12:54
 26/30 anonim ***** válasza:
38%
Hűha, és őt szakértőnek nevezik? Nem tudom akkor náluk az amatőr milyen lehet.
2022. okt. 18. 14:03
 27/30 Salamon Bálint ***** válasza:
25%
Ja. Egy kivérzett ország megtámad egy NATO-tagot....
2022. okt. 18. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
Folyamatos vészhelyzettel tudja tovább lázban tartani a híveit. Ez egy kiváló retorikai fogás. Megfigyelhető az egész évtizedes beszédeiben a háborús retorika pl. Családtámogatási akcióterv.
2022. okt. 18. 19:55
 29/30 anonim ***** válasza:
42%
Fritz mint szakértő? Te jó ég. A kérdező nagyon el van varázsolva.
2022. okt. 18. 20:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Az, hogy Ukrajnával szemben kell az erős hadsereg, nem jelenti automatikusan azt, hogy meg akarjuk támadni Európa egyik legnagyobb hadseregével bíró országát.
2022. okt. 20. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!