Ma van Kárpátaljánk egésze 1939-es visszafoglalásának évfordulója. Lehetséges volna hasonló a mai történelmi helyzetben?
Minek neked az a pöcegödör?
Beregszász így néz ki: [link]
Nem lehetséges. Az országok határait az ENSZ elfogadta, és változtathatatlannak nyilvánította. Ez még Ukrajna határaira is érvényes.
Egyébként is gusztustalanul ocsmány dolognak tartom, ha valaki kihasználja az egymással harcolók gyengeségét, és aljasul hátbatámadja a gyengébbet. Tudom, hogy a történelem tele van ilyenekkel, de akkor is szégyenletes dolognak tartom.
Szétkapták az ENSZ-t? Lemaradtam valamiről a napokban?
#1.: értéktelen terület nincs, csak rossz gazda! Kárpátaljának a magyar anyaországhoz való visszatérés esélyt jelentene a felzárkózáshoz Európához.
Aki csak egy pöcegödröt lát benne, az valószínűleg a többi országrészünket is elherdálná. Az ukránok még így is ragaszkodnának hozzá - érdekes, nem?
Amúgy itt egy videó Kárpátalja szépségeiről, hogy ne csak a te szubjektív és rosszindulatú véleményed szerepeljen:
#2.: "gusztustalanul ocsmány dolognak tartom, ha valaki kihasználja az egymással harcolók gyengeségét, és aljasul hátbatámadja a gyengébbet."
Tőlünk is pont ilyen módszerrel szerezték szomszédaink a területeket, úgyhogy én egy kicsit sem sajnálnám egyiket sem, főleg ezt a magyar kisebbséget elnyomó-terrorizáló banderista bandát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!