Mi a véleményetek a Belgorod-Kijev párharcról?
Figyelt kérdés
Az ukránok folyamatosan lövik az orosz Belgorod várost,az oroszok cserébe folyamatosan rakétázzák és drónokkal bombázzák kijevet és környékét.
Mi a véleményetek erről a furcsa harcról,vajon mi lesz a vége?
2022. okt. 17. 20:58
1/5 anonim válasza:
"Az ukránok folyamatosan lövik az orosz Belgorod várost,az oroszok cserébe folyamatosan rakétázzák"
A sorrend nem az igazi szerintem. Az oroszok február 24-én indítottak háborút Ukrajna ellen, az első beldogodi csapások ( amik a lőszerraktárakat érintették ) azok augusztusban voltak.
Ez kicsit olyan, mintha véletlenül direkt ferdíteni szeretnél... :D
2/5 anonim válasza:
Nagyon nem jó, nekem nem tetszik. Ez az állandó orosz válaszreakció mindenre durva...
3/5 anonim válasza:
Az ukránok addig rázzák a pofonfát, amíg egyszer csak nem lesz Kijev.
4/5 anonim válasza:
Nem igazán nevezném párharcnak, eléggé egyenlőtlen a dolog. Belgorod ellen inkább csak propaganda célú visszaszúrkálások mennek, az ukránok több pofont nyelnek be. A háború kezd durvulni, most már nyíltan támadják a civil infrastruktúrát is.
5/5 anonim válasza:
4, mintha nem Kijevvel indult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!