Mostmár tényleg napjaink vannak hátra vagy ez megint valami pánikoltatás taktika?
Nem feltétlenól kell nukleáris fegyvert bevetniük, készülhetnek hagyományos fegyverrel is nagy csapásra. De szerintem csak pánikkeltés lesz ez is.
"10, pont az a baj, hogy az USA már belengette, hogy közbelép és lebombázza az oroszokat, akik meg vissza. Tehát tulajdonképpen az USA miatt fog bekövetkezni az Armageddon"
Tehát megint mindenki hibás csak az oroszok nem, érthető.
A fene egye meg, csak egy babkonzervem van, úgy megdrágultak, hogy leszoktam róluk.
Az atomháborútól nem félek, mert egyrészt aligha lesz, másrészt meg ha mégis bekövetkezik, ráérek akkor beszarni, hiszen aki előre aggódik, az kétszer fél, de a felvásárlási láz az okozhat némi kényelmetlenséget, ahogy a karantén idején, ezért holnap kissé betárazok néhány tartós élelmiszert, kerül, amibe kerül, olcsóbb úgysem nagyon lesz.
Úgy látszik, egy-két hetes tartaléknak kell otthon lenni, bár jobban szerettem eddig, ha a boltban tárolják a kaját, mert egyrészt jobban értenek hozzá, meg az energiaköltség is őket terheli, másrészt ha megromlik mégis, akkor az nem az én károm, de lehet, hogy mégis olyan korban élünk, amikor indokolt egy kis előrelátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!