Szerintetek milyen hatással lesznek az orosz-ukrán háborúra a nemrég besorozott orosz katonák?
9# vietnám egy teljesen más eset.
Az amcsik nem voltak felkészülve a vietkongok harcnodorára a terep se nekik kedvezett mivel a japók ellen is nehézkesen boldogultak a dzsungelben
12# hát az USA megoldotta mint mindig hogy ő jöjjön ki ebből nyertesen : van egy ütközőzóna a két világ közt , gyengítheti a keletet, az EU mégjobban a befolyása alá kerül azzal hogy mostmár tőlük vesznek mindent, eladhatja a fegyvereit.
Ebből látszik ki az igazi ellenség
tudtam hogy le leszek pontozva mert megint csak az hogy nem nyalom Ukrajna seggét de tudjátok mit pontozzatok nem hat meg ezzel is csak azt bizonyítjátok hogy az életben is ha valaki nem ért veletek egyet lekiabáljátok vagy akkor már meg is verítek.
Bocsánatot kérek hogy a béke oldalán állok nem egy korrupt a magyarságnak csak szart csináló ország és annak bohóc vezetője mellett. Még egyszer leírom mert látom nem világos nem vagyok orosz párti dehogy hirtelen az ukránok összes bűne el lett felejtve és ha valaki nem nyalja a seggét akkor le van pontozva , idiótázva csakis azt bizonyítja hogy ti is ugyan olyan agymosottak vagytok mint azok akiket szidtok az orosz pártiakat .
Aki pedig szintén nem áll senki oldalára az tudja mit írok.
Valszeg ezért is le leszek pontozva mert frusztráltak vagytok ennyit rólatok
Jelen pillanatban az oroszok nem tehetnek mást.
Akiket besoroznak, azok már képzett katonák, leszolgálták az idejüket és nem kell pont őket feltétlenül az ukrán frontra küldeni, azok helyét is betölthetik, akiket odavisznek.
Egyrészt pótolniuk kell a veszteségeket, másrészt a háború eszkalálódik.
Várható, hogy sajnos egyre nagyobb méreteket ölt.
#16: Szerintem nem nagyon van olyan ember, aki ne békét szeretne. A különbség csak abban van, hogy ezt ki hogyan szeretné elérni. Szerintem a támadó félnek kellene abbahagynia a háborút, szerinted meg Ukrajnának kellene megadnia magát.
Egyébként nem igaz, hogy mi nem látjuk Ukrajna hibáit. Viszont elítéljük az agressziót, ami most felülír minden mást. Nem érdekelnek a hatalmi érdekek és a vélt vagy valós sérelmek, egy ország megtámadására semmi nem mentség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!