Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok Ukrajnában mi...

Mit gondoltok Ukrajnában mi lesz a vegjáték? Biden hajlandó lenne tárgyalni ha Putyin már olyan szintre jutna hogy elkezdi eloszedni az atomfegyvereket ?

Figyelt kérdés

Egy kubai raketavalsag szintű veszély esetén már hajlandó lenne a Nyugat tárgyalni a fegyverszunetrol ?

Mert Kijev igazából külföldi befolyás alatt van támogatás nélkül zelenszky nek 24 órája lenne kormányon szóval vegulis nem vele kell tárgyalni nem is bruszelel hanem a Bidennel.

Pont ma olvastam ezt a sky news on hogy a nyugatnak lassan érdemes felkészülni a tárgyalásra mert van az a pont ahol már elő fogják venni az atomfegyvereket az oroszok.

Ez a tegnapi terrorbombazasbol is látszik.

Min egy tuzszunetet össze kéne hozni .

2022. okt. 11. 20:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De ezeket a dollarmilliardos tamogatasokat a kormányok adják mert jó ha tudod hogy csak az USA 44 milliárd dollárt költött ukrajnara ennek csak a kisebb része fegyver .

Ok finanszírozzák az állam működéset is mert azonnal becsodolnenek.nemtudna fizetni a kozszolgakat stb .

Innentől kezdve nekem ne beszéljen senki függetlenségrol Ukrajna addig létezik még usa és EU fenntartja.

Ilyen pozícióban az USA bőven rá tudna kényszeríteni ukrajnatba tuzszunetre ha akarna.

2022. okt. 12. 17:14
 12/17 Alex Fly ***** válasza:
60%

@11: mint ahogy pl. Magyarországot is az EU tartja (tartotta) lélegeztetőgépen...

Az U.S.A. pedig lehet hogy valóban rá tudná kényszeríteni Ukrajnát a tűzszünetre, de erre semmi szükség: Ukrajna azonnal befejezi a harcot, ahogy az orkok hazatakarodnak.

2022. okt. 12. 20:04
 13/17 A kérdező kommentje:
12# már modor része a krim és a donyeck medence hova menjenek az orkok?
2022. okt. 12. 20:15
 14/17 Alex Fly ***** válasza:
Vissza Хуйлостан-ba, ahonnan jöttek.
2022. okt. 12. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Tèged, a Momentum pàrthàzból irànyítottak ide?
2022. okt. 16. 18:45
 16/17 Alex Fly ***** válasza:
@15: nem, engem senki sehonnan nem irányított. Tudom, hogy nehéz elhinni az ilyet egy pártpropagandán élőnek, de akad, aki képes önállóan is gondolkodni...
2022. okt. 16. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Biden nem fog tárgyalni senkivel, mert szellemileg teljesen le van èpülve. Jó ha nem tèved el a Fehèr Hàzban.
2022. okt. 16. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!