Ha Putyin olyan kemény fiú miért nincs ott a katonákkal az első sorban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 10:05
11/15 anonim válasza:
10es gondolod te azt :) ha tehetném a lehető leggyorsabb módon próbálnék eltűnni vagy ha lehetőségem lenne megadni magamat egyetlen lövés nélkül utána megmondanám hogy kényszerítettek és én pacifista vagyok, mint ahogy sok orosz katona van akik leteszik a fegyvert és menekültként mennek NATO országba, mellesleg ha az összes ember ezt csinálná mint én, nem lenne most az ukrajnai helyzet, sőt nem lenne terrorizmus hiszen ott is a bolond terrorista magát robbantja fel míg aki kiadta a parancsot jót röhög rajtuk, és a feleségeivel éldekél és bujkál lásd Bin Laden. A probléma ott van hogy sok ember megvezethető és azt hiszi a hatalmon lévő kormánynak vagy adott országok esetében diktátornak mindent meg kell tenni, holott ez nem igaz a vezető azért van hogy nekünk jó legyen és nem fordítva, csak ezt a legtöbb ember nem fogja fel.
12/15 anonim válasza:
#11 hova menekülnél? Hadifogság nem egy életbiztosítás a szökevényeket más országban sem nézik jó szemmel, nézd meg az eu is megtiltotta azon oroszoknak a belépését akik a sorozástól menekülni próbáltak
14/15 anonim válasza:
12es nemtudom szerintem elég nagy a világ nem csak Európa és és Oroszország létezik ám, csak spanyol és angol nyelvtudással Amerika összes országában és Ausztráliában is le lehet telepedni szóval valamit kitalálnék szerintem :).
15/15 anonim válasza:
Már baromi rég elmúlt az idő, hogy az államot vezető legyen jelen a csatatéren. Már nem Nagy Sándor van, aki személyesen rohanta meg Dareiosz harciszekerét.
Mondjuk megnézném mai kiadásban is, azt tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!