Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Putyin hogy fog válaszolni a...

Putyin hogy fog válaszolni a krimi híd elleni ukrán terrorakciora?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 12:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
2%
Természetesen atomcsapással.
2022. okt. 8. 12:58
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Február óta civil célpontokat bombáztat, most pedig felrobbantották a hidat amin katonai utánpótlást szállított? Mégis milyen válaszlépést fog csinálni? Még több civilt fog lebombázni? Nem, ilyenre nem lenne képes...
2022. okt. 8. 13:01
 3/21 A kérdező kommentje:
Vagy atom helyet szét lehetne rombolni az összes dnyeperen Levi hidat nem is értem miért nem léptek meg eddig ukrán gazdaság kb ketté szakadna
2022. okt. 8. 13:05
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

"szét lehetne rombolni az összes dnyeperen Levi hidat"

Ezt már az ukránok megtették. :D

2022. okt. 8. 13:31
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Eddig nem így hittem volna, de már én is azt mondom semmit. Mivel semmire nem képes az orosz haderő lassan.

Az atomtöltet lehet nem is működik.

2022. okt. 8. 13:45
 6/21 anonim ***** válasza:
84%

Most futólag pörgettem át a híreket és az egyik azt írta: Putyin felállít az ügyben egy parlamenti/kormányzati vizsgálóbizottságot.

Hát ööö oké jó.

Nem az, hogy kiáll élőben és azt mondja: " na most bszom meg az anyátok" hanem VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG...

Persze egyfelől jó is, azért ilyenkor az jól látszik ( ahogy az Oroszország területén történt csapások esebében is ) , hogy nem akarja forró fejjel komolyabban eszkalálni a helyzetet. Csak akkor minek a háborúsdi?

2022. okt. 8. 13:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
#4 az ukránok lerombolták az összes hídjukat a dnyeperen mikor? Gyakorlatilag minden híd sértetlen a dnyeperen vagy rosszul tudom?
2022. okt. 8. 14:35
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
#6 engem is meglepett hogy nem forró fejjel csinálta a dolgokat pedig minden híroldal mondja hogy elmebeteg stb. Mindenki arra számított hogy valami durvábbat mond de ez így teljesen normális döntés volt. Mondjuk még nem kiabálom el hogy mi lesz.
2022. okt. 8. 14:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező lehet lesz megtorlás még csak fél 3 van szóval lehet ma vagy holnap valami történik de Putyin elég hoggadtan mondta hogy vizsgálóbizottságot állít fel ami normális lépésnek számít.
2022. okt. 8. 14:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"#4 az ukránok lerombolták az összes hídjukat a dnyeperen mikor? Gyakorlatilag minden híd sértetlen a dnyeperen vagy rosszul tudom?"

A nyár végi offenzívában elég komolyan támadták a Dnyeper hídjait, Zaporizzsja alatt a tengerig nem maradt egy használható híd sem, így kerültek kelepcébe a herszoni orosz csapatok. Egy ideig uszályon vitték át az utánpótlást a folyón, de az ukránok azokat is lőtték rendesen.

Kissé pontatlanul fogalmaztam, az események szempontjából lényeges hidakat értettem csak a fenti kijeletés alatt, Zaporizzsjától északra a hidak megvannak ha jól tudom.

2022. okt. 8. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!