Putyin hogy fog válaszolni a krimi híd elleni ukrán terrorakciora?
"szét lehetne rombolni az összes dnyeperen Levi hidat"
Ezt már az ukránok megtették. :D
Eddig nem így hittem volna, de már én is azt mondom semmit. Mivel semmire nem képes az orosz haderő lassan.
Az atomtöltet lehet nem is működik.
Most futólag pörgettem át a híreket és az egyik azt írta: Putyin felállít az ügyben egy parlamenti/kormányzati vizsgálóbizottságot.
Hát ööö oké jó.
Nem az, hogy kiáll élőben és azt mondja: " na most bszom meg az anyátok" hanem VIZSGÁLÓBIZOTTSÁG...
Persze egyfelől jó is, azért ilyenkor az jól látszik ( ahogy az Oroszország területén történt csapások esebében is ) , hogy nem akarja forró fejjel komolyabban eszkalálni a helyzetet. Csak akkor minek a háborúsdi?
"#4 az ukránok lerombolták az összes hídjukat a dnyeperen mikor? Gyakorlatilag minden híd sértetlen a dnyeperen vagy rosszul tudom?"
A nyár végi offenzívában elég komolyan támadták a Dnyeper hídjait, Zaporizzsja alatt a tengerig nem maradt egy használható híd sem, így kerültek kelepcébe a herszoni orosz csapatok. Egy ideig uszályon vitték át az utánpótlást a folyón, de az ukránok azokat is lőtték rendesen.
Kissé pontatlanul fogalmaztam, az események szempontjából lényeges hidakat értettem csak a fenti kijeletés alatt, Zaporizzsjától északra a hidak megvannak ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!