Putyin hogy fog válaszolni a krimi híd elleni ukrán terrorakciora?
Szerintem nem túlzás:
[link] ,34.9085176,3a,75y,161.11h,86.07t/data=!3m7!1e1!3m5!1sAF1QipO_HugZxiZPnS3R0i7nnbCFAzZ2MKRsfUoB1kPg!2e10!3e11!7i5760!8i2880
Strilkove és Kamjanske között 83km földút van.
Durva mennyire el vannak maradva meg tőlünk is .pedig mi se vagyunk egy full gazdag nép.
Nemtudom én a nacionalista köröket full megertem hogy atomcsapast követelnek és megertem hogy még a Wagner csoport vezetésével is osszebalheztak
Ez olyan mint nálunk a politika q Fidesz is akarja a radikálisok támogatását de nem adna fel a mérsékelt emberek támogatását se .
Putyin se akarja full elveszteni a mérsékelt lakossag támogatását azért hogy a radikálisok örüljenek.
Mondjuk a radikális nemzeti szavazok megmaradnak a gazdasági válságban is de a mérsékeltebb aki a pénztárcát nézi nembiztos
Atol függ mit akar és kire támaszkodik Putyin. Ezért nem értjük most mit művel mert harcol is meg nemis .
Na mit szóltok pár napot késett de azért megjott Putyin valasza .
Már kb egy tucat városban nincs áram és víz plusz Kijevben menedékben az emberek .
Igaz nem atom de talán ennyi is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!