Felrobbantották a Krím hidat. Mi lesz a válasz csapás ?
Nagyon közel járunk egy hatalmas eszkalaciohoz. Baiden nagyon siet kirobbantani valamit a félidős választásokig.
Semmi.
Mi volt a válaszcsapás a Moszkva elsüllyesztésére? Mi volt a válasz az orosz lőszerraktárakat ért tömeges rakétatámadásokra? Mi volt a válasz az orosz-ukrán határ mentén fekvő falvak ellen intézett tüzérségi támadásokra? Mi volt a válasz a Belgorod, Rosztov és több másik határmenti orosz városok és területek elleni ukrán dróntámadásokra? Mi volt a válasz a Krím-félszigetet ért támadásokra? Mi volt a válasz a Dugin lánya elleni merényletre? Mi volt a válasz arra, hogy Ukrajna mostanra több mint 1000 négyzetkilométernyi területet foglalt vissza, amit Oroszország a saját részének nyilvánított? Mi volt a válasz a Donyeck és Luhanszk elleni tüzérségi támadásokra és a helyi tisztviselők elleni merényletre?
Ugyanaz a válasz. Semmi. Az égvilágon semmi.
Oroszország egy nevetséges vicc, aki felfedte a saját gyengeségét a világ előtt. Semmilyen olyan rejtett képessége nincsen az orosz haderőnek, amit eddig ne vetették volna be. Pusztán a nukleáris arzenál. Mondanom sem kell, hogy milyen nevetséges, hogy a nagy Oroszországnak szinte rimánkodnia és fenyegetőznie kell az atommal egy Ukrajna ellen, mert az orosz hadsereget tönkreverik a harctéren.
Most se mondták még ki eddig, hogy ukrán támadás okozta volna a robbanást. Az mondják felrobbant egy üzemanyagot szállító teherautó valószínűleg. Nevetséges az egész. Mint amikor a krími katonai repterek elleni támadásokat azzal magyarázták, hogy tiltott helyen cigerattáztak a katonák.
Oroszország egy papírsárkány, akinek nagy a szája, de ereje már nincs. Az fog történni, hogy Putyin dührohamot kap és majdnem elviszi az ágy érzés, aztán szépen elmegy sírni a szobájába és tovább nyugtatgatja magát, hogy nem kell félni ő akkor is visszaállítja a volt orosz világot. Miközben az orosz világ maradéka is a szemünk láttara gyengül és repedezik folyamatosan.
Már megint keveritek a szart.
Senki nem mondta, hogy felrobbantották, eddig csak annyit tudunk, hogy felrobbant.
Igen, tudom hogy nagyjából 13 ezer négyzetmétert vettek vissza. Csak most pont azt akartam írni, hogy a népszavazások és a hivatalos elcsatolás óta mennyit veszítettek. Mert ennek a többsége még a harkovi offenzívából van.
Bár lehet így is kicsit alábecsültem a dolgokat. Csak Herszonban 1300 négyzetkilométert buktak. Meg még Liman és a többi. Inkább valahol 2000-3000 négyzetkilométer között van a népszavazások óta elvesztett területek nagysága.
Szóval köszönöm, hogy szóltál. Így javítottam egy kicsit a becslésemet.
"A libbantoknak sírásra fog állni a szájuk,ha hamarosan az oroszok bedurvulnak"
A retardjobber alternatív valóságban már 8 hónapja naponta ötször elhangzik, hogy az oroszok holnaptól nagyon bedurvulnak, de mostmár aztán tényleg :DDDDD
Szerintem ezt már ti se hiszitek el, csak a vágyaitokat ventilláljátok ide meg a f-szpajtások kommentszekcióba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!