Gondolom mindenki látja előre, hogy annyira pártatlan emberek vizsgálják a gaz vezetékeket, hogy hamarosan kihúznak a szelencéből egy “oroszok voltak” bizonyítékot!?
"Te meg a retardjobber fajtád viszont már a robbantás napján eldöntöttétek, hogy az USA volt, bencsicska andriska már hadat is üzent az Egyesült Államoknak :D"
Döntő bizonyítékok vannak hogy amerikaiak voltak a térségben, valamit még te magad is megnézhetsza flight radaron hogy amcsi helikopterek 4 órán át köröztek a területen de ehhez is lusta vagy sőt kijelented hogy a flight radar is fake news
"Döntő bizonyítékok vannak hogy amerikaiak voltak a térségben, valamit még te magad is"
Az oroszhírek.hu-n? :DDDDD
"amcsi helikopterek 4 órán át köröztek a területen"
Az amcsi légierő folyamatosan körözik kb. mindenhol, mióta kitört a háború, ez nem újdonság, és főleg, nem bizonyíték.
Btw ruszki hajók is ott kolbászoltak akkor, szóval ennyi erővel a ruszkik voltak.
Az a helyzet, kicsi retard, hogy te meg én meg az egyszeri halandó a büdös életben nem fogja biztosra tudni, hogy ki volt, csak hát ugye én ezt képes vagyok elfogadni, mert van agyam, te meg retard vagy, és már előre eldöntötted, hogy a gonoszdípsztétusákok voltak.
", valamit még te magad is megnézhetsza flight radaron hogy amcsi helikopterek 4 órán át köröztek a területen de ehhez is lusta"
Engem ez érdekelne, de nem tudok ennyire visszakeresni. Van ehhez valami linked?
Az nincs, elvitte a cica nyilván :D
Vagy majd linkel valami oroszhirek.hu-s atomgagyin photosoppolt képet :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!