Először tengeralattjáró, most meg ez?
2022. okt. 4. 12:53
11/21 anonim válasza:
Egy vonattól összetojja magát a NATO?! 🤣
12/21 anonim válasza:
#11 csak a média fújja fel. Megnéztem videókat róla katonai felszerelés szállítására használják jelenleg
13/21 anonim válasza:
Egyébként eddig is ezzel furikázták a tankokat nem értem miert most lett felkapva
14/21 anonim válasza:
A promotions a legnagyobb clickbait hírek gyűjtőoldala.
15/21 anonim válasza:
Nem értem a cikk tartalmát. Nem írja a cikkben, hogy az atomvonat kifejezés mit takar. Azzal alarják az atomot a határra vinni, amit majd legurítanak egy lejtőn Ukrajnára?
16/21 anonim válasza:
#15 annyit takar hogy a nukleáris erőkhöz tartozik 5 ilyen mozdony ezekhez terveztek kilövő állásokat . De már régen felváltották ezen szerepköröket a topol mobil kilövő állások. Mivel hatalmas a terherbíró képességük alkalmasak hosszú nehéz szerelvények vontatására jelenleg erre használják őket nem selejtezték le Magyarul csak a média kapta fel a dolgot
17/21 anonim válasza:
16, nem arról volt szó, hogy Oroszország a világ másik végéből 30 percen belül leatomozza az oceánontúli amerikát, angliát? Most akkor oda kell szállítani közvetlen közelbe?😧
18/21 anonim válasza:
#17 a sarmat még nincs rendszeresítve ha jól tudom, valószínű nem is lessz a közeljövőben
19/21 anonim válasza:
Mintha eddig nem mozgatták volna keresztül-kasul a szerelvényeket, nem járőröztek volna nukleáris fegyverekkel felszerelt tengeralattjárók (ez a dolguk, feladatuk). Ha töltetet akarnak vinni a frontra azt feldobják egy teherautóra, repülőgépre és szevasz. Pár 100 kg a kisebb taktikai töltetek tömege nem kell hozzá vonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!