Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A ballibek miért hiszik...

A ballibek miért hiszik azt,hogy az oroszok bevetették már a legújabb technikájukat?

Figyelt kérdés

Milyen forrásra alapozzák ezt a kamut?

Ellenben az ukránok megkapták a korszerű HIMMARS rakétavetőket is,mindezt persze 3x-os létszámbeli előnnyel.

#orosz-ukrán háború #Libbant értelmiségi doktrínák
2022. okt. 3. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Te milyen ofrrásra alapozod amit írsz? Mert én még nem láttam ilyen állítást..
2022. okt. 3. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
A himars egy kicsit túl van hypolva, a ruszkiknak is van hasonló a tornádó na meg az iskander sokkal nagyobb hatótávolsággal rendelkezik. A lényeges külömbség az hogy az orosz hírszerzés nagyon alulteljesít így nem tudják kihasználni ezen ezközöket.
2022. okt. 3. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Szomorú, ahogy a sok oroszbarát képtelen felfogni a valóságot.
2022. okt. 3. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Bevetették a legújabb már harcképes fejlesztéseket - minden ország valós konfliktusban is teszteli, csapatpróbáknak veti alá az új technikákat (az USA is folyamatosan beveti a legújabb fejlesztéseket itt-ott - csak ott abból nem szednek le annyit :D ).

Az más kérdés, hogy a ruszkiknak a "csodafegyverekből" leginkább csak 1-1 parádén való díszfelvonulásra van mutiban korlátozott számú példány. Nem annyi ami a hadsereg gerincét adó erők típusváltásához elég lenne, vagy érdemben befolyásolni tudná a háború kimenetelét. Ha lenne ilyen akkor azt küldenék a frontra a tartalékosok helyett.

A himars egy magas harcértékű eszköz - ha megfelelő aktív, folyamatos felderítési támogatást kap a célkiválasztához. Nem önmagában a himars dönt, az csak egy tényező amivel kistafírozták az ukrán haderőt.

2022. okt. 3. 22:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Tehát továbbra sincs forrás csak a propaganda visszahányása,tipikus libbant attribútum :)
2022. okt. 4. 10:54
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Tessék kérdező, itt az orosz hadsereg által rendszeresített felszerelés listája:

[link]

Itt a légierő:

[link]

És itt a bizonyított orosz veszteségek listája:

[link]

Vesd össze a rendszeresített eszközök listáját a bizonyított veszteségek listájával, és egyből láthatod, hogy gyakorlatilag a teljes orosz konvencionális eszközpark bevetésre került.

2022. okt. 4. 11:12
 17/19 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
#16 hagyd nem tudsz rajtuk segíteni, ők ilyenek.
2022. okt. 4. 20:52
 18/19 Salamon Bálint ***** válasza:
Ird meg kerlek, mely modern fegyverre gondolsz amit meg nem vetettek be az oroszok, de a ballibek szerint meg igen!
2022. okt. 5. 10:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a ballibek hiszik ezt, hanem minden olyan ember aki reálisan képes gondolkodni, mármint csak a puszta logika alapján, teljesen függetlenül attól, hogy milyen beállítottságú vagyok, ha lenne valamilyen csodafegyver amit Oroszország be tudna vetni, miért rendelt el Putyin részleges mozgósítást és küldi ki őket a frontra ahelyett, hogy használná ezeket az új fegyvereket? Mármint az ember hiány az országban egy idő után problémákat fog okozni az infrastruktúrában, tehát nem logikus lépés megkockáztatni, hogy mégtöbb embert küldj a frontra, főleg hogy ezzel a lakosságnál is kedvezőtlenebb helyzetbe hozza magát, hiszen az orosz férfiak közül hallani, hogy megpróbálják megtagadni a behívást, és tüntetések is vannak ez ellen, gondolom ezeket nem tagadod te sem, hiszen orosz nyelvű oldalak is beszámoltak erről, illetve elég sok orosz videó is van fent ezekről a tüntetésekről, tehát összefoglalva a dolgokat, egy lakosságot és gazdaságot is érintő részleges mozgósítás nem lenne logikus lépés, ha létezne helyette modern fegyver amivel a már fronton lévő állományt tudná ellátni, és fordítani ezzel a háború állásán, mint írtam az eddigi lépések és a logika alapján gondolom ezt, ettől még nem kell elhinned amit írtam, én csak levezettem a dolgok alakulása alapján egy reális gondolatmenetet bármiféle politikai beállítottság nélkül, ha te erre azt mondod libsi baromság ( bár nemtudom mi miatt, mert ez teljesen egy politikai nézet nélküli elemzés volt ) az a szíved joga, de mielőtt megteszed azért próbáld meg értelmezni és elemezni amiket leírtam hát ha segít. Amúgy ami az Oroszoknak segítene az elvileg majd a tél legalábbis nagyon sokan úgy tartják róluk hogy a hideg az nekik kedvez, illetve ha tömegpusztító fegyvereket kezdenének bevetni ezzel kapitulációra kényszerítve Ukrajnát, csak ebben az esetben eléggé kivívnák a világ utálatát, és ez nagyon durva gazdasági visszaesést eredményezne.
2022. okt. 10. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!