Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Erről nektek mi a véleményetek?

Erről nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

azért elég durva nem?Bár Magyarországot ismerve ez nem is meglepő

2010. szept. 25. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem értettem a cikknek a lényegét, hogy most ez miért fontos, hogy náluk mennyi tábornok van és nálunk?!

A kettő eleve nem összehasonlítható, de halvány fingom nincs miért fontos, hogy hol hány darab tábornok van. Semmit nem befolyásol. Az amerikaiaknál hadsereg van, nálunk Honvédség....ebben sem ugyanaz a kettő.

Katona

2010. szept. 25. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon is összehasonlítható a kettő, és röhejes a magyar.
2010. szept. 25. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg az amcsiknal nem a sogor-koma-jobarat valik tabornokka, hanem az, aki megerdemli es a vegzettsege is ennek megfelelo.

Arrol mikor szuletik majd egy cikk, hogy Mo-n a 9,5 millio emberre jut 500 parlamenti lehuto, mig pl. az USA-ban 370 milliora 535 (szenatus-kongresszus - 430+100) ??????

2010. szept. 25. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy a kettő nem összehasonlítható, de amúgy viszonyítási alap kérdése mihez képest mi szar. Mondjuk Te nem vagy benne, túl sok mindent nem tudsz.

Amúgy meg nem kell olyan tévhitekbe ringatnotok magatokat és álmodozni az amerikai hadseregről, hogy ott minden vezető megérdemelte, ahol van....az egész világ úgy működik ezt ti is tudjátok, hogy azok vannak jó pozicíóban, akik valakiknek a valakijei, ott sincs ez másképp..

2010. szept. 25. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Tisztelt Katona(első válaszoló)!

Szerintem azért fontos és érdekes ez a kérdés mert a józan ember tudja nagyon jól hogy Magyarországon az öregek azoknak a haverjaik miatt (akik ráadásul a vezető pozíciókat töltik be) a fiatalok nem tudnak feljebb jutni,előre menni,még ha jó képességűek is.

És ez nagyon sok helyen igy van.Ezt speciel a tanárunk mondta meg,tehát nem én okoskodtam ki hogy minden helyen.

2010. szept. 25. 19:39
 6/9 A kérdező kommentje:
na kicsit elírtam:öregek meg azoknak a haverjai
2010. szept. 25. 19:41
 7/9 A kérdező kommentje:
például azt is ide írom akkor hogy a Zrínyinél is panaszkodnak sokan hogy milyen nagy a tanulmányi pontszám amit el kell érni,meg akkor a rendőrség témában egy politikus meg is mondta hogy a körülbelül 40 ezer fős rendőrségben 10 ezer tiszt van,ami elég sok.Bár az is igaz hogy a sz@r fizetés miatt mindenki tiszt akar lenni
2010. szept. 25. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég mókás.... Ez egy általános probléma.Mindenhol ez van.Nagyon sok cégnél szinte több a vezető8alsó,közép,felső,mint a "melósok".... És csodálkoznak,hogy hova mehet el a sok pénz... Hát a rengeteg patkány zsebébe.A parlament megnyirbálásából sok milliárdot lehetne megspórolni éves szinten.De neeem,csak a csórókat kell meg csóróbbá tenni.És nem csak a politikusokról van szó,azért országos szinten a rengeteg vezetői fizetés ilyen-olyan állami cégeknél rengeteg pénzt szipolyoz ki a zsebeinkből.Miért nem lehet a vezetői állományt megtizedelni mindenhol,ahogy rengeteg más sikeres országban is van???
2010. szept. 26. 09:57
 9/9 anonim ***** válasza:
kis korrekció: (alsó,közép,felső)
2010. szept. 26. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!