Erről nektek mi a véleményetek?
Nem értettem a cikknek a lényegét, hogy most ez miért fontos, hogy náluk mennyi tábornok van és nálunk?!
A kettő eleve nem összehasonlítható, de halvány fingom nincs miért fontos, hogy hol hány darab tábornok van. Semmit nem befolyásol. Az amerikaiaknál hadsereg van, nálunk Honvédség....ebben sem ugyanaz a kettő.
Katona
Meg az amcsiknal nem a sogor-koma-jobarat valik tabornokka, hanem az, aki megerdemli es a vegzettsege is ennek megfelelo.
Arrol mikor szuletik majd egy cikk, hogy Mo-n a 9,5 millio emberre jut 500 parlamenti lehuto, mig pl. az USA-ban 370 milliora 535 (szenatus-kongresszus - 430+100) ??????
Azért írtam, hogy a kettő nem összehasonlítható, de amúgy viszonyítási alap kérdése mihez képest mi szar. Mondjuk Te nem vagy benne, túl sok mindent nem tudsz.
Amúgy meg nem kell olyan tévhitekbe ringatnotok magatokat és álmodozni az amerikai hadseregről, hogy ott minden vezető megérdemelte, ahol van....az egész világ úgy működik ezt ti is tudjátok, hogy azok vannak jó pozicíóban, akik valakiknek a valakijei, ott sincs ez másképp..
Tisztelt Katona(első válaszoló)!
Szerintem azért fontos és érdekes ez a kérdés mert a józan ember tudja nagyon jól hogy Magyarországon az öregek azoknak a haverjaik miatt (akik ráadásul a vezető pozíciókat töltik be) a fiatalok nem tudnak feljebb jutni,előre menni,még ha jó képességűek is.
És ez nagyon sok helyen igy van.Ezt speciel a tanárunk mondta meg,tehát nem én okoskodtam ki hogy minden helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!