Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire készülnek az oroszok?

Mire készülnek az oroszok?

Figyelt kérdés

Az orosz csapatok harc nélkül vonulnak vissza,egy falut vagy várost sem védenek,nincs semmi védekező hadművelet,már napok óta nyomulnak előre az ukik,semmi légitámadás vagy ellenállás nélkül,szépen csak sétálnak előre.

Oroszország készül valamire,direkt csalja csapdába az ukránokat és aztán jön az atom vagy a tüzérség.

Vajon mire készülnek?

2022. szept. 10. 16:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6%
Lehet hogy ledobnak pár atomot. Ki tudja?
2022. szept. 10. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Lehet, hogy az ősi magyar harcmodorra térnek át - azzal a különbséggel, hogy az ő gondjaikra már nem szúró-vágó fegyverek, íjak vannak bízva. Egy átkarolás azért még előfordulhat, hogy benne van a tervükben.
2022. szept. 10. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Hogy mire készülnek az oroszok? Szerintem a villámháborús tervük pár napos kudarca óta a csodát várják. Legalábbis én nem látok semmiféle rendszert vagy célt abban, amit csinálnak.
2022. szept. 10. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem, ha bevetnének bármiféle nukleáris fegyvert azzal aláírnák a halálos ítéletüket.

Egyébként szerintem nagyon egyszerű, hogy mit csinálnak: visszavonulnak, mert tudják, hogy nem lenne esélyük.

2022. szept. 10. 17:51
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Volt védekező művelet, ne legyen félreértés. De mivel az oroszok a Donbasszon és a Herszon-régión kívül úgy néz ki semmiféle mélységi védelemmel nem rendelkeznek (élőerő hiányában), az első áttörés után mint kártyavár, összeomlott az egész Harkivi védelem, és most kénytelenek onnan kivonulni.

Ezt már láthattuk korábban is, ugyanez történt Kijev mellett, ahol az ukránok áttörtek a fronton, mélységi védelem nem volt, szabad útjuk volt az orosz csapatok bekerítéséhez, ezért az oroszok fejvesztve menekültek.

2022. szept. 10. 17:51
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Az orosz invázió összeomlott. Nem készülnek semmire, mert nincs mivel, nincs kivel, nincs miből készülni.
2022. szept. 10. 20:02
 17/20 Salamon Bálint ***** válasza:
100%
Engem az egész a '95-ös Oluja hadműveletre emlékeztet.
2022. szept. 10. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg Kuvait felszabadítására. Annyi, hogy itt nem volt olyan szintű légi hadviselés, mint ott, de az elv hasonló lehet.

Kérdésre válaszolva, szerintem már a védekezésre. Valahol mélyen a vonalak mögött majd felfogják venni a harcot, csak kérdés, hogy lesznek képesek rendezni a soraikat. Én már azon se lepődnék meg, ha Belgorod és Obojan között is már védműveket, hadállásokat építenének az oroszok.

2022. szept. 10. 21:48
 19/20 anonim ***** válasza:
nem várták onnan a támadást, a haderejük jelentős része délen van, így átcsoportosítanak
2022. szept. 10. 22:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Semmire nem készülnek, pontosan látják, tudják hogy a jelenlegi ukrán rezisztenciához képest nem dobtak át elég erőt. Arra koncentrálnak hogy a nekik fontosa területeket (Herszon, Dobmasz) akár a korábban elfoglalt másodlagos területek feladása árán is (átcsoportosítással) valamennyire megtartsák és hogy a gázcsapok elzárása meggyengítse az ellenállást.
2022. szept. 11. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!