Van Magyarországon harckocsizó női tiszt?
Olyan, akinek az is a hivatása, foglalkozik a tankokkal, nem csak az irodán reszeli a körmét.
Csak mert én jövőre jelentkeznék a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtörténeti és Honvédtisztképző karára, azon belül is harckocsizó szakra.
Imádom a tankokat, 1 évig szolgáltam is katonaként, Tatán voltam fél évet harckocsizó (sikeres vizsgát is tettem), ott mondták is, hogy az önkéntesek közül én vagyok az első hk-s nő.
És nem tudom, van már ilyen nő Mo.-n? Aki a tisztsége mellett harckocsizó is.
Köszönöm a válaszokat. A rosszindulatot nem értem, nem is tudok mit kezdeni vele.
Igen, már utána tudtam nézni, valóban megvan már az első, Szabó Bernadett. Csak kíváncsi voltam, van-e, mert még a tatai dandár se tudta megmondani (mondjuk, nem mindenkit kérdezgettem, viszont a századparancsnokom se tudta...)
Na mindegy. Mégegyszer köszönöm a válaszokat.
A női mivoltod nem diszkriminatív tényező eme célod elérésében.
Ha valóban hivatásként tekintesz erre a lehetőségre, akkor tartsd karban a fizikumodat, elmédet, ügyelj a mentális egyensúlyodra, ne csinálj erkölcsileg - rendőrség által - támadható dolgokat és jelentkezz bátran a képzésre! Személy szerint örülnék a sikerednek!
--Egy ht. kat.--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!