Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Zelenszkij már abban a stádium...

Zelenszkij már abban a stádiumban van, mint Hitler 1945-ben?

Figyelt kérdés

A New York Times mai kiadása szerint a Pentagon úgy véli, hogy sikertelen lesz az ellentámadás az ukrán sereg elmaradottsága miatt. Ez nem RT vagy Sputnyik News mielőtt propagandistáznátok:

[link]

A mai hírek szerint délen tegnap reggel óta tankok és repülők mellett 1200 embert vesztettek az ukránok. A Mikolajivi kórházak tele vannak a sebesültek miatt. Ukrán források szerint Zelenszkij csalódott, de nem állítja le a támadást és az odesszai tartalékosokar is a frontra vezénylik.

A nagy sikerekről az ukrán és az orosz oldalak sem számolnak be, pedig Ukrajna 3 hónapja erre a támadásra készült.

2022. aug. 30. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Soha semmi esélye nem volt ukrajnának.

Nem nyerhet.

2022. aug. 30. 13:43
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem az a lényeg hogy nyerjen, hanen hogy addig húzza az időt amíg az oroszok elfogynak és befejezik a háborút. Mit gondolsz miért lőszerraktárakat és ellátmányt lőnek folyton az ukránok?

Nekik az a győzelem ha megállítják az oroszt, esetleg visszaverik picit.

2022. aug. 30. 13:45
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Ugyan már.Hitlert senki sem támogatta már akkor,míg az ukrán bohócot a fél világ segíti.
2022. aug. 30. 13:54
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Putyin az új Hitler, aki leigáz más országokat katonailag.
2022. aug. 30. 14:05
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
#4 Mert Hitleren és Putyinon kívül még senki se háborúzott az elmúlt 5000 évben?
2022. aug. 30. 14:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Inkább mint ‘44-ben.
2022. aug. 30. 14:10
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
Reméllem
2022. aug. 30. 14:11
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Bár dédnagymamám révén orosz is vagyok, de lengyel-magyar állampolgárként, inkább Zelenszkijnek drukkolok... Putyin már többször keverte a szart, nézd meg harcoló falakat a Örmény-Azeri háborút Hegyi-Karabahért, mindkét felet támogatta, nézd meg, hogy vonult be 2008-ban Dél-Oszétiába és Abháziába, ami Grúziához tartozó területnek számít... csak Putyin jóváhagyta, hogy ezek az államok függetlenek legyenek... vagy nézd meg, hogy hány újságírót és ellenzéki politikust öletett meg Putyin...
2022. aug. 30. 14:12
 9/16 Jeffrey Spender ***** válasza:
50%

Tehát ha jól értem akkor az Orosz minden esetben egy agresszor aki demokratikus és mindenek felett szuverén államokat támad meg, az USA meg szimplán csak picit beavatkozik egy kis demokrácia export jegyében. Azokban az országokban, ahol picit beavatkozott, ott csakis jobb lett az élet ?

2022. aug. 30. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Jeffreykém, Én USA agresszív külpolitikáját is elítélem, és én elismerem, bár újbaloldali-zöld-anarchista-konzervatív vagyok, hogy a demokrácia export már JFK idejében se működött, gondolj bele ő tanácsadókkal akarta segíteni az ő általa preferált Dél-Vietnámot, ami ugyanolyan diktatórikus lett, mint Észak-Vietnám... eredmény egy roppant véres háború, nem beszélve a 70-es évek recessziójáról....
2022. aug. 30. 15:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!