Azzal, hogy elindult az ukránok nagy ellentámadása Herszonnál, végleg kiverhetik az oroszokat Ukrajnából? Várhatóan mikor hagyja el az utolsó orosz katona Ukrajnát?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 19:32
1/10 anonim válasza:
Nem. Gyakorlatilag esélyük sincsen. Nem hogy kiverni őket de més csak hátráltatni se. Az oroszok folyamatosan nyomulnak előre.
4/10 anonim válasza:
hersonnál? még csak nincs is ott a front már egy pár hete
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy ennyi Magyar van az orosz hadseregben.
8/10 anonim válasza:
"Ukrán katonák állítólag azt mondták, hogy sikerült áttörniük az orosz védelem első vonalát" Hát ez tényleg hiteles forrás... Az oroszok meg állítólag visszaverték őket.
9/10 anonim válasza:
"Nem is tudtam hogy ennyi Magyar van az orosz hadseregben."
A szovjet és a magyar édestestvérek, gyakorlatilag azonos nép. Egy ősapától származnak.
10/10 anonim válasza:
az a baj kérdező hogy az oroszok még videókat is felraktak hogy pusztítják el őket. Nem tudom nekem az hihetőbb , főleg hogy nem egy videót raktak fel az elmúlt órákban hanem 54-et pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!