Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az USA nem hátrál ki Ukrajna...

Az USA nem hátrál ki Ukrajna mögül. Újabb fegyverszállítmányokat küldenek. Vajon meg tudja nyerni Ukrajna ezt a háborút?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a háború akár évekig is tarthat. Az orosz győzelem szerintem ki van zárva. Szerintem maguk az oroszok sem gondolták, hogy az USA ennyire támogatni fogja Ukrajnát. Amerika kétségtelenül nagyon erős, a fegyvereik jók. Zelenszkij már arról beszél, hogy a Krímet is visszaveszik. Magánvélemény: Így legyen, ruszkik haza!

2022. aug. 24. 18:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Vietnamban az USA 20.000 főt vesztett,csak megjegyzem.Miért is mentek oda?

Ja, a franciák helyett akartak valamit.

2022. aug. 24. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Rossz az adat: 55-58 ezer fő között volt az amerikai elesettek száma.Nem volt könnyű ezt sem letolni egy társadalom torkán.Ja bocs,az már régen volt.
2022. aug. 24. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem itt mindkét fél elkalkulálja magát.

A nyugat pl. arra számít, hogy előbb-utóbb az oroszok annyi veszteséget szenvednek és annyira megrogynak gazdaságilag, és annyira nagy lesz az orosz nép körében az elégedetlenség, hogy jobb híján hazatakarodnak.

A ruszkik meg arra számítanak, hogy az energiával tudják addig szopatni európát, míg ugyanez be nem következik - annyira nagy lesz az elégedetlenség az európai nép körében, hogy kénytelenek lesznek leállítani ukrajna támogatását.

De szerintem egyik sem fog megtörténni.

A ruszkiknál kvázi diktatúra van, teljesen mindegy, hogy a nép mit akar, aki ugrál, az megy a böribe, összeverik a rendőrök, stb.

De a ruszkik terve se fog beválni, mert európa már elkezdett leválni az orosz energiáról és átállni más forrásokra, ahhoz meg épp eléggé gazdag, hogy az átmeneti időszakot kibekkelje különösebb nehézségek nélkül.

Én egyetlen reális scenario-t látok, ami ezt a patthelyzetet eldöntheti - a háború nagyon súlyos eszkalációját.

2022. aug. 24. 20:21
 14/19 Alex Fly ***** válasza:
30%
Az oroszok már vesztettek.
2022. aug. 24. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszítenek,mert területet nyertek,és ezt már nem fogják visszaadni,mint ahogy azt sosem szokták.Aki a területet nyert,az nyert,és ez mindíg így volt,már a középkorban is,és semmi más nem igazán számít,mint ahogy a fociban a kapufa sem.
2022. aug. 25. 07:30
 16/19 Alex Fly ***** válasza:
0%
@15: nem nyertek területet, csak megszállták. De meg is kellene tartaniuk, amire képtelenek.
2022. aug. 25. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyenlőre nekik áll a zászló.

Én eddig úgy tudtam,hogy azok a győztesek,akik a területet birtokolják.

2022. aug. 25. 07:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 Libbantéknál máshogy van, nekik a tények nem számítanak :)
2022. aug. 25. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:
13. "mert európa már elkezdett leválni az orosz energiáról" Igen, elkezdett. Majd 4-5 év múlva talán független lesz de nem most. Az oroszok nyerésre állnak eddig taktikailag, Európa pedig full szopatóágra került.
2022. aug. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!