Az USA nem hátrál ki Ukrajna mögül. Újabb fegyverszállítmányokat küldenek. Vajon meg tudja nyerni Ukrajna ezt a háborút?
Vietnamban az USA 20.000 főt vesztett,csak megjegyzem.Miért is mentek oda?
Ja, a franciák helyett akartak valamit.
Szerintem itt mindkét fél elkalkulálja magát.
A nyugat pl. arra számít, hogy előbb-utóbb az oroszok annyi veszteséget szenvednek és annyira megrogynak gazdaságilag, és annyira nagy lesz az orosz nép körében az elégedetlenség, hogy jobb híján hazatakarodnak.
A ruszkik meg arra számítanak, hogy az energiával tudják addig szopatni európát, míg ugyanez be nem következik - annyira nagy lesz az elégedetlenség az európai nép körében, hogy kénytelenek lesznek leállítani ukrajna támogatását.
De szerintem egyik sem fog megtörténni.
A ruszkiknál kvázi diktatúra van, teljesen mindegy, hogy a nép mit akar, aki ugrál, az megy a böribe, összeverik a rendőrök, stb.
De a ruszkik terve se fog beválni, mert európa már elkezdett leválni az orosz energiáról és átállni más forrásokra, ahhoz meg épp eléggé gazdag, hogy az átmeneti időszakot kibekkelje különösebb nehézségek nélkül.
Én egyetlen reális scenario-t látok, ami ezt a patthelyzetet eldöntheti - a háború nagyon súlyos eszkalációját.
Egyenlőre nekik áll a zászló.
Én eddig úgy tudtam,hogy azok a győztesek,akik a területet birtokolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!