Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az USA nem hátrál ki Ukrajna...

Az USA nem hátrál ki Ukrajna mögül. Újabb fegyverszállítmányokat küldenek. Vajon meg tudja nyerni Ukrajna ezt a háborút?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a háború akár évekig is tarthat. Az orosz győzelem szerintem ki van zárva. Szerintem maguk az oroszok sem gondolták, hogy az USA ennyire támogatni fogja Ukrajnát. Amerika kétségtelenül nagyon erős, a fegyvereik jók. Zelenszkij már arról beszél, hogy a Krímet is visszaveszik. Magánvélemény: Így legyen, ruszkik haza!

2022. aug. 24. 18:55
A kérdező szavazást indított:
Totális Ukrán győzelem lesz.
Az oroszok nyerik a háborút.
Passz, ezt még nem lehet megjósolni.
30 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
Most jön eddig a legnagyobb USA katonai segély, 3 milliárd dollár. Küldenek pumákat is most először. Az oroszoknak semmi esélyük.
2022. aug. 24. 18:57
 2/19 anonim ***** válasza:
46%
Értem én hogy mennek a segélyszállítmányok, meg a fegyverek tonnaszám, de ki fogja azokat használni? Az ukránok előbb fogynának el, mint az oroszok.
2022. aug. 24. 19:02
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

Ki fogja azokat kezelni,majd gyerekek,mint a 2.VH idejében Berlin védelmében a Wehrmacht már tizenéveseknek adott fegyvert,mert már jószerivel nem maradt más./Bukás című film/

Ha elhúzódik a háború,ezzel is kell számolni az ukránoknak,mert egy háborút hátországgal is bírni kell.

2022. aug. 24. 19:10
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Katonailag nem tudja megnyerni, Krímet sosem szerzi vissza. Az oroszok még így is sokkal erősebbek, csak ugyebár - több tényező miatt - nem vetettek be nagyobb erőt. A többlet fegyverek egyre több erőforrást fognak elvonni a ruszkiktól is. Nehéz megjósolni mi a történet vége, de egy biztos. Stratégiai orosz győzelem (Ukrajnában visszaszerezni az orosz politikai befolyást) már nem lesz. Ahogy katonai ukrán győzelem sem. Mindkét fél k.rva nagyot veszített ezen a háborún.
2022. aug. 24. 19:15
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Aki tartósan területet tud nyerni a mai világban,az már nyert.
2022. aug. 24. 19:21
 6/19 anonim ***** válasza:
36%
Ukrajna biztos nem, mert nem is vesz részt benne. Az USA/NATO és Oroszország harcol egymással.
2022. aug. 24. 19:22
 7/19 anonim ***** válasza:
62%

6.A tankokban ukránok ülnek.

A nyugat csak a felbujtó szerepét játssza.

Az nekik a vörös vonal,ha csak egy állampolgáruk,vagy katonájuk elesne ebben a harcban,azzal sem tudnának elszámolni a lakosságuk felé.Rettegnek ettől,ha netán "kicsi Joe" elesne Ukrajnáért.Vietnámban már megtanulták a leckét.

2022. aug. 24. 19:31
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
#7 olyannyira megtanulták a Vietnami leckét hogy most fordítva felmondják az oroszoknak 😂
2022. aug. 24. 19:38
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

8/Az oroszoknál nincs elszámolási probléma,mint ahogy Kutuzovnál,és Zsukovnál sem volt.

Putyinnál sem lesz nem kell izgulni.

2022. aug. 24. 19:44
 10/19 anonim ***** válasza:
55%
#9 pár ezer fővel nem kell elszámolniuk, százezerekkel már igen. Afganisztán is szép alattomosan mosta a határvonalakat az emberek fejében.
2022. aug. 24. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!