Mit kell tudni az orosz ukrán háborúról?
Nagyon szépen köszönöm.
Viszont az irani fegyvervasarlast nem értem, USA és Irán ellenségek, miért pont tőlük akarnak?
"Viszont az irani fegyvervasarlast nem értem, USA és Irán ellenségek, miért pont tőlük akarnak?"
Pont azért. Oroszországnak elfogytak a drónjai, és a szankciók miatt nem kap technikát ahhoz, hogy újakat gyártson, vagy nyugatiakat vegyen. Ezért marad neki pl Irán, aki nyíltan ellenséges a nyugattal, így neki belefér Oroszországgal üzletelni.
Szerintem nem kéne leszólni valakit csak azért mert tájékozatlan egy adott témában. Legalább volt benne annyi tudásvágy, hogy kiírjon egy kérdést és megpróbáljon több ismeretet összegyűjteni. Nem is személyeskedett, bunkó sem volt, így egyáltalán nem értem miért kell őt bántani és ostobának nevezni. Ezek után remélem, te nagy szakértője vagy az orosz-ukrán háború eseményeinek, mert az elég röhejes lenne, ha te se tudnál ezek után szinte semmit a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!