Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek ha ez az Orosz-Ukr...

Gallits Gábor Csaba kérdése:

Szerintetek ha ez az Orosz-Ukràn háború eldurvul elkezdődhet a Harmadik Világháború vagy csak alapot szolgáltathat hozzá?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést már többször kiakartam írni és most tudtam megtenni,én a Békét szeretem,de van egy mondás amivel sajnos eggyet kell értenünk miszerint a békesség csak szünet a háborúk között ;'-(

2022. aug. 1. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Ha télen energia hiány és brutál drágulás lesz már akkor kitörhet a v.h.
2022. aug. 1. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem már benne vagyunk. Valószínűleg elhúzódik a konfliktus, hogy mennyire és milyen irányba terjed ki, azt nem tudom.
2022. aug. 1. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Ha eldurvul és elkezdődik a 3.vh, akkor ez lesz az alapja a 3.vh-nak. Ha ez a háború lesz a 3.vh alapja, akkor biztos hogy el fog durvulni.

Szerintem kicsit még cizellálhattad volna a kérdést magadban, mielőtt kiírod...

2022. aug. 1. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném hogy vh ki fog törni mert ez senkinek nem érdeke. Egy 2008-nál jóval nagyobb gazdasági válság és esetleg kisebb polgárháborúk, lázongások amik lesznek. Great reset....
2022. aug. 1. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínû: már elindult egy ukrán gabonaszállító hajó. Állítólag ebben megegyeztek és majd megy a többi.

Majd csak lesz valami az energiával is.

Mindenesetre alig valószínû, hogy a NATO és Oroszország kö<zvetlen összecsapásra szánná el magát.

2022. aug. 1. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A Vietnami háborúból sem lett III. Vh. pedig ott az egyik nagyhatalom totális vereséget szenvedett. Az Öböl-háborúból sem lett ahol meg totális győzelmet aratott.

Nem lesz 3. Vh. az orosz-ukrán konfliktusból akkor sem ha Putlernél elgurul a tabletta és atombombát dobna Kijevre.

Nem a 3. Vh kezdődött el, hanem a 2. Hidegháború.

2022. aug. 2. 00:50
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Ukrajna nem ér meg egy vh-t, ezt mindenki tudja, és azt is, hogy Putyin nem akar NATO országokat megtámadni. Épp ezért nem szabadott volna az EU-nak hagynia magát belerángatni a súlyos gazdasági szankciókba és fegyver szállításba. Ketté lesz osztva Ukrajna, de vh. nem lesz. Kérdés, hogy mikor és hol lesz meghúzva az új vasfüggöny.
2022. aug. 2. 10:41
 8/12 anonim válasza:
78%

Szerintem már régen tart a harmadik világháború.

Mégha nem is terjednek ki a harcok a teljes bolygóra. Ha a gazdaságot nézzük mindenképpen zajlik a harmadik világháború.

2022. aug. 3. 08:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, később majd írok még hozzá,de mint írtam ezt már többször is kiakartam írni és megkérdezni békésebb időkben.
2022. aug. 3. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Ne csak az orosz-ukrán konfliktusra figyeljetek, van mocorgás máshol is, kihasználva, hogy most máshova figyel a világ.
2022. aug. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!