Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az Orosz inváziót közvetíti a...

Az Orosz inváziót közvetíti a Google eart fizetős szolgáltatása? Vagy ijesmi?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy a Gógle Eartön ha fizetős pro verziót veszed meg, akkor élőben nézhetsz a világon bármit. Most is így van,ugye? Namost amikor reggel megindul az Orosz offenzíva, akkor előfizetek és élőben nézem hogy lövik szét a házakat, falut, miegyebet meg hogy vonulnak át az erdőben. Mindent élőben követek. Olyan lesz mint egy modern videojáték. Pont mint a World of Tanks meg a GTA keresztezve.

Kivitelezhető ez? Van más ilyen szolgáltatás is?

2022. febr. 14. 13:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs, ha néhol lehet érzéketlen voltam. Még sosem láttam háborút csak a játékokon. Gondoltam megnézem milyen az igazi vagy mi
2022. febr. 14. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

"Olyan lesz mint egy modern videojáték. Pont mint a World of Tanks meg a GTA keresztezve."

Túl sok volt a szója

2022. febr. 14. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem,de ha rá tudsz csatlakozni kínai kémműholdra(amely időjárási műhold hivatalosan) akkor ott fogod látni.
2022. febr. 14. 13:52
 4/10 anonim válasza:
82%
Szerintem hanyagold a játékokat inkább kezd el olvasni a magyar helyesírás szabályai című könyvet
2022. febr. 14. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ismert, hogy a Gógle Eartön ha fizetős pro verziót veszed meg, akkor élőben nézhetsz a világon bármit."

Hát akkor rosszul ismert, mert ilyen funkció nem létezik. Most gondolj bele: szerinted hány műhold kellene ahhoz, hogy te élőben tudjad nézegetni a világ minden pontját? Ehhez több ezer geostacionárius pályán lévő műholdra lenne szükség. Jelenleg kb pár tíz fotografikus műhold van fellőve, szerinted majd ezt igazgatni fogják neked, hogy nézhessed mi történik Ukrajnában? :D

2022. febr. 14. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a World of tank smeg a GTA elég messze van a valóságtól.
2022. febr. 14. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez így működne akkor gyorsan vége is lenne a háborúnak.

Az ukránok a sok támogatásból előfizetnek erre a csoda pro szolgáltatásra aztán látják merről jön sok ellenség és a tűzérségnek csak oda kell belőni, vagy a török drónt odareptetni.

Ugye az oroszok is ott csücsülnek valami 600 milliárd dollárnyi plusz lóvén, ők is előfizetnek a Gogle Earton pro-ra és látják honnan lő az ellenség. Nosza gyorsan odabasznak Iszkanderral és vége is a nagy baszakodásnak.

Te meg otthonról lesed hogy mi a facért ment fel százszorosára a Google részvények árfolyama amikor a világ csak élőben szerette volna látni az éhezők viadalát.

Szerinted miért lövi fel mindegyik nagyhatalom a kémműholdjait, vagy fejlesztett ki előtte csilliárdokért az U-2 és azután a SR-71 kémrepülőgépeket ha egy sima előfizetéssel élőben tájékozódhat?

2022. febr. 14. 14:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocs de nem igazán értem. Nem az van, hogy ha a google eartet PRO-ját megveszed akkor élőben nézelődhetsz a világon? Van olyan szolgáltatás amiben élőben lehet figyelemmel kísérni a háborút? Hátha van benne olyan, amiből tanulhatok. Esetleg be tudom ágyazni a játéktudásom közé és ezzel eredményesebb leszek. Nem hiszem el hogy a XXI.sz-ban még mindig csak a TV van ilyenkor
2022. febr. 14. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, úgy hívják hogy buszjegy.

Veszel egyet Budapest-Dombasz irányra és odamész.

A helyedben nem retúr jegyet vennék :)

2022. febr. 14. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:

"eart" "ijesmi" "Gógle" "Eartön" "Most is" "Orosz" "hogy lövik szét a házakat, falut, miegyebet"

"Nem az van, hogy ha a google eartet (!) PRO-ját megveszed akkor élőben nézelődhetsz a világon?"

"amiben élőben lehet figyelemmel kísérni a háborút?"

"Hátha van benne olyan, amiből tanulhatok."

"Esetleg be tudom ágyazni a játéktudásom közé" Azt felvételről visszanézve is megteheted.

"Nem hiszem el hogy a XXI.sz-ban még mindig csak a TV van ilyenkor" Akkor ne hidd. Reménytelen eset.

2022. febr. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!