Felesleges, nem katonaállam vagyunk, hanem felvilágosult demokrácia. Éppenezért a Honvédség megszűntetésén kéne dolgoznunk, mert feleslegesen fogyasztja az állam pénzét, meg úgyse kell attól tartanunk, hogy megtámadnak minket.
2010. szept. 21. 23:02
2/27 anonim válasza:
A Leopard 2-t állítólag tervbe vették. Merkvava az ide nem jó, mert nem NATO kompatibilis, meg különben is túl nagy és nehéz ide Európába. Eurocopter minek? A Mi-24 teljesen jó (meg még néhány dologban jobb is). F-16 helyett meg van Gripen, az még fejlettebb is valamennyivel.
2010. szept. 21. 23:14
3/27 anonim válasza:
Visszafejlesztése.
2010. szept. 21. 23:26
4/27 anonim válasza:
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:02
Persze, hogy nem kell attól tartanunk, hogy megtámadnak te kis okos...
Szerinted a mostani állapotok az idők végezetéig tartani fognak majd? Hogy a szent demokráciád az idők végezetéig működni fog, mintha nem is egy önpusztító világnézet lenne amúgy is?
Hát gratulálok a zseniális gondolatmenetedhez, de aki nem veszi észre, hogy mostanában egyre inkább keményebb világot élünk nemzetközi szinten és még belpolitikailag is, az szerintem kicsit vakpapíros, már bocsánat.
2010. szept. 22. 04:38
5/27 anonim válasza:
Megszüntetni mi???Így is kevés pénzt költenek rá.Nem is tudom melyik újságban olvastam, valami nagyobb fejes nyilatkozatát, hogy ha a Szlovákok meg akarnának támadni minket még azt a határ szakaszt sem tudnánk megvédeni.És pedig az nem sok.De igazad van , oszlassuk fel a honvédséget.Nevetséges vagy!!
2010. szept. 22. 07:32
6/27 anonim válasza:
A minap éppen azon gondolkodtam, ki a fene védene meg minket, ha megtámadnák az országot? Hmm? Nagy tolongás nem lenne a segítségünkre az biztos. Holott mi már több helyen ott voltunk segíteni.De amikor itt árvíz tombolt, hány országból jelentkeztek segítők, nem hallottam róla. Sajnos!Nem vagyok hadi szakértő, és nem is akarok itt okoskodni, de nem ártana hazánknak egy nagyobb katonai védelem.
2010. szept. 22. 08:25
7/27 A kérdező kommentje:
Ezt én sem vágom. Az rendben van, hogy nincs pénze az országnak, ráadásul még azt a keveset is ellopják, de azért nem olyan rossz a helyzet, hogy ne tudnának több pénzt szánni a hadseregre. Nálunk rosszabbul álló országok is többet költenek rá.
Amúgy a Merkava miért nem jó egy Nato országba ?
2010. szept. 22. 12:39
8/27 anonim válasza:
Azért mert nem NATO kompatibilis, a berendezéseinek nagy része nem illeszkedik a NATO szabványába. Ezenkívül maga a konstrukció nem igazán illeszthető a NATO doktrínájába. Izraelre lett tervezve, izraeli doktrínára, izraeli szabványokkal és berendezésekkel. Nem véletlen, hogy sehova nem exportáltak belőle.
2010. szept. 22. 15:15
9/27 anonim válasza:
A gépkarabélyok egy részét fogják modernizálni.Éjjellátó,gránátvető stb.
2010. szept. 22. 20:44
10/27 anonim válasza:
Igen, - 4700 körül...
A rám bízott "technika" egy részének átlagéletkora 35-40 év. Egyenruhát nem lehet kapni olyan katonákra, amelyek nem amorfok.
Idő kérdése, és lesz fejlesztés, - mint írtam, Krisztus után 4700 körül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!