Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Leszerelt katonák! Miért...

Leszerelt katonák! Miért hagytátok ott a Honvédséget?

Figyelt kérdés
Kevés volt a pénz?Nem szerettétek csinálni?Jobb lehetőség adódott?Vagy más okból?
2010. szept. 21. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátom nevében szólok most.Tavaly októberben vonult be kiképzésre,2 hónapot bírt ki.De nagyon durva volt.Én még soha nem láttam őt olyannak mint akkor.Minden egyes vasárnap amikor ment vissza szinte bőgött.Persze voltak neki szép élményei is, de ő nem tudta megszokni hogy parancsolnak neki, nem szerette hogy össze van zárva a többiekkel.

De vannak más ismerőseim is akik leszereltek , mivel azt hitték hogy majd a civil életben jobb lesz.De nem így lett.

Most ott tartok hogy én is bevonulok.

2010. szept. 21. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nem volt pszichikailag alkalmas a katonai szolgálatra. Van ilyen, ezt tudomásul kell venni. Ettől még biztosan megtalálja azt a szakmát, amiben profi lehet.
2010. szept. 21. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem is bántom érte.Valakinek bejön valakinek nem.Azóta elhelyezkedett egy lakatos műhelyben.Na ott jó szakember.És azóta se volt lelkileg semmi baja.
2010. szept. 22. 07:16
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Mert leszerelés után nem maradhatsz ott. Nem szálloda az.
2010. szept. 23. 20:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Pff.... Ember,nem arra gondoltam,hogy miért mész el,ha lejárt a 15 il.. 20 év szerződéses szolgálati időd.. Hanem arra aki előbb dönt úgy,hogy otthagyja a honvédséget,az miért teszi....
2010. szept. 24. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Leginkább a megváltozott körülmények kényszerítik az idő előtti leszerelésre az embert. Házasság, jobb állásajánlat, esetleg egészségi állapot lehet a háttérben.
2010. szept. 24. 22:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen persze,ezek lehetnek okok,de én konkrét esetekre lettem volna kíváncsi.
2010. szept. 24. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ez nekem mind összejött. Azért is írtam ezeket. Konkrét példák voltak.
2010. szept. 25. 17:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor elnézést.... de magát a katonáskodást szeretted "csinálni"?Szerettél katona lenni?
2010. szept. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!