A HIMARS egy elavult rendszer ?
# 10
Egyáltalán nem vetem meg a katonákat, akik igazi katonák.
De az, hogy egy 162 centis, 50 kilós, a sötétben félő divatmaca Barbie baba a Magyar Honvédség főhadnagya lehet, az mutatja, mennyire komoly hadsereg a miénk.
# 12
Sajnos a főhadnagy úrhölgy rém ostoba. Meg fél a sötétben, ami vérgáz, mert ugye azt jelenti, hogy GYÁVA. Egy buta és gyáva katonatiszt. Fasza
# Kürasszír
Az, hogy a katonának erőembernek kell lennie, egy hülye sztereotípia. Én 1,86 magas és 75 kiló vagyok, magas, és vékony testalkatú, soványka. A fekvőzést utálom és rosszul is megy, de beírják az elégségest. És még a lövészethez szemüveget is használok. De attól még katona vagyok, és főtörzs is, akkor alkalmatlan ?
Az, hogy valaki tudjon lőni, akármilyen hihetetlen, nem igényel fizikumot. Féltem a 762 x 39-estől, azt hittem, kitépi magát a kezemből, de semmi extra, kis túlzással légpuska erejű volt visszarúgásra, sőt jól is ment, mert nem a Seregben lőttem először, normális puskával. És "seregen kívül" is lövök.
Valóban, a kóros soványság és elhízottság ronda és használhatatlanná teszi a katonát, de kettő között széles a skála, szerencsére.
De nem csak fizikum létezik, ahogy mondod. Én is ismerek olyan katonát, aki Ludovikás, de elsősorban Fideszista és kábé legutolsósorban hadtech rajongó. 26. Játssza a nagy hivatásost. Félelmetesen butácska. És mégis főtiszt akar lenni 20 - 25 - 30 év múlva :D És nem egy van belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!