Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az Amerikai mesterlövész...

Az Amerikai mesterlövész (Chris Kyle) története után felmerül bennem a kérdés, 1 katona miként tudja feldolgozni, ha ölnie kell? (és megtette)

Figyelt kérdés
Üdv, láttam a Chris Kyle-ról készült filmet ill láttam róla doku filmet is, plusz olvasgattam a neten róla (a könyvet nem olvastam), elég fura jellem volt a saját bevallása szerint a szolgálata alatt egy idő múlva már nem is tekintette embereknek az ellenséges személyeket, a doku filmben benne van, hogy bizony rémálmai és egyéb súlyos mentális gondjai voltak az ölésektől , (A filmet régen láttam de szerintem ez abban is benne van. ) ennek hatására merült fel bennem a kérdés, 1 katona miként tudja feldolgozni azt ha ölnie kellett, utána mindenkinek ilyen mentális bajai lesznek? Akár legyen szó magyar katonáról, akár ugye egy Seal-esről vagy bármilyenről, azért emelem ki a SEAL-t mdert ők ha küldetésre mennek valószinü ölni is kell... Tehát a kérdés, ezt hogyan tudják feldolgozni ha valakit megölnek? (vagy mint Chris Kyle. több embert is , )
2022. júl. 2. 16:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
boccs 9
2022. júl. 6. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:

#9 A 6-os kommentemben szereplő idézetek nem Chris Kyle könyvéből származnak.

Ez egy másik könyv, egy másik háború és egy ( Jack Coughlin) másik mesterlövész.

2022. júl. 6. 12:43
 13/15 anonim válasza:
Az amerikai hadseregben a katonàk ùgy dolgozzàk fel a tènyt hogy meg kell ölni fèrfiakat nöket vagy kisgyerekeket hogy gyakoroljàk az eufemizmust vagyis ök be beszèlik maguknak hogy nem embereket fognak megölni hanem cèlszemèlyeket vagy nem kisgyereket fognak lelönni ha előfordulna ők is ùgyanùgy cèlszemèlyek amùgy azt mondjàk nagyon hatàsos mòdszer hiàba hangzik hülyesègnek ez nagyon bevett szokàs a katonàknàl.
2022. aug. 14. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as, ez elég rosszul hangzik.
2022. aug. 14. 18:09
 15/15 A kérdező kommentje:
na igen...
2022. aug. 15. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!