Mi a véleményetek arról hogy Putyin bejelentette,ha ukrajna kapitulál akkor azonnali hatállyal befejezni a háborút?
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin felajánlotta az ukránoknak hogy ha megadják magukat akkor azonnal leállítja a különleges katonai műveleteket.
Ezek után az ukránoknál a döntés, háború vagy béke,de Macron már jelezte,ő szereti a háborút: [link]
Mi a véleményetek?
#20 Igen, ez így van. A NATO tagság feltételeként volt megszabva, hogy vonják vissza a nemzeti kisebbségeikkel szembeni lépéseket.
Románia uniós tagságánál ez hiba volt, hogy a magyar kormányzat elhitte, hogy majd ha belépnek akkor majd az uniós elvárásoknak megfelelően fognak bánni a magyar kisebbségükkel is, de közben kiderült, hogy az unió magasról tesz az őshonos kisebbségekre. Nem számított a szlovák nyelvtörvény, az állampolgárság elvétele, ahogy nem érdekli őket az sem amit a románok tesznek az ottani magyarok ellen még kormányzati szinten is. Ezért a NATO tagsággal ezt már nem játszották el, nincs olyan, hogy majd megteszik ha mi támogatjuk a belépésüket - előbb tegyék meg amit kell, rendeződjön az ott élő magyarok helyzete és majd akkor támogatjuk a tagságukat.
Külhoni magyar vagyok. De ti ott a pesti panelekben nyilván jobban tudjátok mi ment itt.
Aki rosszat mond az ukránokra, az putyinista meg fideszista ? Neked csak ez a két tábor létezik, a putyinizmus, meg a nyugat ? Nem lehetséges, hogy semleges félként nem kedvelem az ukrikat, mert kitettek magukért ?
Nem. Olyan nincs. Vagy mindenben 100%-ban gondolkodás nélkül éljenzed az ukránokat és a becsületes ukrán politikusokat vagy pedig ha nem akkor egy moszkovita fogatlan tanyasi fideszbirka vagy.
A ruszkik emberek tízmillióit irtottak ki és erőszakolták meg Ukrajnában, az ukranok nap mint nap az életüket adjak, hogy megvédjenek minket a veszedelmes csecsemőszíveket zabaló Putyintól. Az lenne a minimum, hogy mindenben tamogatjuk őket (kit érdekel most ilyen vészhelyzetben néhány ezer magyar, felőlem agyon is verhetik őket az ukran hazafik, amúgy is fidesz szavazók voltak nem kár értük).
Nap mint nap emberek millióit deportálják halaltáborokba. Noha pár éve még habzó szájjal lenáciztam mindenkit aki a gulágok ellen beszélt, de azóta már tudom, hogy tévedtem és a ruszkik a mai napig emberek millióit gyilkolják meg halaltáborokban.
Aki ezeket nem látja az egy agyatlan buta M1-et bámuló analfabéta fidder, aki fittyet hány a felvilágosult liberális demokratikus értékekre.
De persze lehetsz csak szimplán orosz kém is, akit Putler személyesen rubelben fizet
Persze, lehet hogy befejezi a háborút csak éppen elfelejtenek majd kimenni Ukrajnából.
Az ukrán kapituláció azt IS jelenti, hogy Vladolf Putler feltételei szerint. Amelyek szerintem úgy néznek ki hogy van az a néhány amit már előtte is mondod hogy mi a célja ennek a "speciális műveletnek", plusz van néhány "másodlagos", amit nem szívesen hozna nyilvánosságra.
Én azt kérdezem meg hogy ki fogja újraépíteni a területet? Az ukránok, az oroszok, az EU vagy Amerika?
Az orosz gazdaság a természeti adottságaikhoz képest gyíkfing. Egyértelmű, hogy képtelenek a normális piacgazdaságra, hogy a bánatos bánat, hogy a mennyi is 140 millió fős Oroszország gazdasága az olaj és gáz mezők ellenére csak egy Spanyolországi eredményt tud felmutatni???
Azt is kétlem, hogy valóban vannak működő atomfegyvereik, de azt meg főleg, hogy 6000+. Szerintem az összeg amit arra szántak, hogy az atom fegyverek készenlétben legyenek, az az oligarchák kezében, bankszámláin, jachtjain és persze Putyin fekete tengeri weekend házában realizálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!