Nógrádi miért mondta ezt az ukránháborúval kapcsolatban ?
Nógrádi György most az Ultrahang YT csatornáján válaszol kérdésekre. AZ egyik adásban azt mondta, hogy az oroszok sokkal jobban álnak mint ahogyan Amerika állt Irakkal.
Valami nekem itt nem tiszta. Az Iraki invázió az 2003 március 20 – április 30 között zajlott. Ez idő alatt Amerika gyakorlatilag szétverte az Iraki hadsereget , megdöntötte Szaddám Huszein rendszerét. Ez 40 nap és 139 Amerikai katona hallt meg. Ráadásul ez a művelet jó messze volt Amerikától.
Ezzel szemben Oroszország már több mint 100 nap alatt nem tudta teljesen uralma alá hajtani Ukrajna oroszok által lakott részét sem. Úgy hogy szomszédos ország tehát az utánpótlás is egyszerűbb.
Ukrajna ugye nagyobb mint Irak. Ukrajna 603 548 négyzet km amíg Irak 438 317 négyzet km Tehát idő arányosan sem jönne ki, hogy miért lenne Oroszország sokkal előrébb mint Amerika
Putyin egy beteg állat. De az első orosz vezető aki minden eszközzel megvédi az orosz érdekeket. Éveken keresztül kérte az amcsikat és a natot hogy fejezzék be a nyomulást.
Az az érzésem hogy az idióta CIA még mindig nem fogta fel a helyzetet és azt hiszik hogy megnyerhetik az atomháborút.
Lehet folytatni putyin b.sztatását.
"Kérdező mondd azt hogy az oroszok vesztésre állnak"
Egy szóval nem mondtam ilyet. Ne legyél Sith és ne csak végletekbe gondolkodj
"Itt van a hiba. Te egy kezdő inváziót akarsz összehasonlítani a háborúval. Az iraki háború 8 évig tartott és nem egy hónapig"
De a Donbaszba 2014 óta avatkoznak be az oroszok és azóta ott háború van és azóta is 8 év telt el.
Másrészt nem vagyok katonai szakértő de az invázió az nem egy háborús dolog ? Másrészt az oroszok ezt az egészet is Inváziónak indították de nem az lett belőle végül.
"Amit az amerikaiaknak 8 év alatt sem sikerült elérnie annál már most jobban állnak az oroszok"
Na én pont ezt nem értem. Mit értek el ? Elfoglaltak pár oroszok által lakott megyét ami az ország 20% ? Ez mind szép és jó de ettől még a stratégiai céljukat nem érték el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!