Szerintetek tényleg bekövetkezhet a harmadik világháború?
Szerintetek ijesztget a média? Ha igen, akkor miért? Mi értelme félelemben tartani az emberiséget, főleg ekkora válság idején? És ha ez az egész nem ijesztegetés, szerintetek hogy fog kinézni ez az egész? Kelet vs Nyugat? Nagyobb rakétacsapások a háború végén vagy egyből kapjuk az atomot? Magyarország lehet az új "Svájc"?
Szeretem a békét / életemet. Szerintem ezzel mindenki így van... Hány orosz/ukrán fiatal halt most meg értelmetlenül. Ránk is ez vár(hat)?
Lesz igen, 3. vh.
Én már lassan kúszok is ki a temetőbe, hogy jusson hely.
Valahogy meg kell oldani az új világrend (transzhumanizmus) másrészt van az a tanmese a békáról és a skorpóról "ilyen a természetem" szóval elképzelhető, hogy usa nem akarja elveszíteni a világhatalmi szerepét , és ez mindent megér neki. A vírushiszti is erről szólt: Ti is cumiztok, ha én cumizok.
Elborult megállapítás, de az a sok ellentmondás magáért beszél. És nincs vége, jön a majom.
Kérdező, Pár év múlva az nem lesz?
Bár abban igazad van, ha most lesz, akkor pár év múlva már semmi nem lesz :)
Bekövetkezhet a Világháború, két éven belül.
"Szerintetek ijesztget a média? " Ijesztget is meg nem is.
"Ha igen, akkor miért?" Mindig azért ijesztgetnek, hogy célt érjenek el.
" Mi értelme félelemben tartani az emberiséget, főleg ekkora válság idején?" Hogy majd örüljenek az emberek a szép új világnak, a becsipeléses szabadságeltörlésből következő békének.
"És ha ez az egész nem ijesztegetés, szerintetek hogy fog kinézni ez az egész? Kelet vs Nyugat? Nagyobb rakétacsapások a háború végén vagy egyből kapjuk az atomot?" Kelet vs Nyugat. Nagyobb rakétacsapások a háború végén.
"Magyarország lehet az új "Svájc"?" Soha. Mi átjáróház vagyunk, nem sziklás, senkit nem érdeklő, járhatatlan csúcsok.
Szeretem a békét / életemet. Szerintem ezzel mindenki így van... Hány orosz/ukrán fiatal halt most meg értelmetlenül. Ránk is ez vár(hat)?
Azoknak van igazuk, akik arra szavaztak, hogy nem lesz háború.
Már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!