Létezik idehaza ( jobb szó híján ) kötelező katonai regisztráció bizonyos korosztálybeli férfiakra vonatkozva annak ellenére hogy már nincs sorkatonaság ?
Figyelt kérdés
Azt már olvastam hogy még mindig léteznek olyan országok ( mint pl az USA ) ahol a sorkatonaság eltörlése ellenére , még mindig köteles minden 18-25 év közötti férfinak
úgymond regisztrálni a katonaságnál ...
Tehát létezik idehaza valamiféle hasonló törvény és ha igen akkor hogy hívják illetve miért nem lehet hallani és/vagy olvasni róla ?
2022. jún. 15. 17:13
11/12 anonim válasza:
9-es én meg ezt találtam:
12/12 anonim válasza:
"Létezik idehaza ( jobb szó híján ) kötelező katonai regisztráció bizonyos korosztálybeli férfiakra vonatkozva annak ellenére hogy már nincs sorkatonaság ?" Idehaza ilyen vagy ehhez hasonló 'rémisztő képződmény' nincsen; és nem is lenne rá szükség mivel katonákból túljelentkezés van jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!