Odin-15 kérdése:
Mennyi fekvőtámasz kell ahhoz, hogy felvegyenek önkéntes katonának?
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni, de nem tudom mennyit kell minimum csinálni, mivel sehol sincs fent (nem találtam meg) pont táblázat.
Tudom, a követelmények nem csak fekvőtámaszból állnak, de ez a kérdés.
2022. jún. 5. 21:46
2/11 anonim válasza:
80 db. Nőknek női, férfiaknak sima
3/11 anonim válasza:
Mennyi kell megcsinálnod?
Az ÖSSZESET.
Üdv!
Chuck Norris
4/11 anonim válasza:
Semennyi. Elég egy hadiállapot, felvesznek még fél vesével is.
5/11 anonim válasza:
Keress rá a neten olyan oldalakra, amelyek a hivatásos katonák felvételi körülményeiről szólnak! Ne ringasd magad abban, hogy a szerződéses katonáknak bármilyen okból is kevesebbet vagy többet kellene teljesíteniük fizikailag, mint a hivatásosoknak! Ne töketlenkedj, - fent van a neten!
De ha valamilyen oknál fogva kudarcba fulladna az ilyen irányú kísérleted, telefonálni csak tudsz! Hívd fel a szempontodból illetékes toborzó irodát és beszélj velük erről!
6/11 anonim válasza:
Semennyi,önkéntesnek nincs ilyen alkalmassági
8/11 anonim válasza:
Szerintem ha nem baj igen ammenyyi elég lesz kerdesd meg a kataona bacsit o segít de nekem igen biztos de nem iegn csak de szóval jah
9/11 anonim válasza:
Tartalékosoknak nincs komoly fizikai követelmény, hivatásos állományban a 360 pontból 300 körülit alsóhangon illik teljesíteni, ami nagyjából 3200 m-en egy 15-16 perces futás, 2 perc alatt 60-70 felülés, és 2 perc alatt minimum 50 fekvő. A maximum a 2 perc alatti 70 fekvő és 90 felülés. Futás 13:30 a maximum pontszám 3200-n. De mint írtam ez a hivatásosokra érvényes, tartalékosok között látni elhízott egyéneket is szóval nem hiszem hogy komoly a fizikai követelmény.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. jún. 27. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!