Honvédségi fizikai alkalmassági fekvőtámasz vagy húzótszkodás?.
Gyakorlatilag nem választható, - arról a mozgásanyagról kell számot adni, amit meghatároznak. Egyiken sem tudsz "spórolni"!
A fekvőtámasznál a test egy síkban mozog és nem nézheted a földet, ill. "bólogatni" sem lehet a talaj felé, - ezt nem számolják. A kar a könyöknél pedig minimum (!) derékszöget zár be karhajlításnál úgy, hogy a kezek a talajon vállszélességben helyezkednek el. A húzódzkodásnál a test ugyancsak egy síkban van, - nem lengetheted be magadat, mint egy ingát és az állnak a húzódzkodó rúd fölé kell esni a felhúzódzkodott állapotban. A másik állapotában a kar egyenes, - még részben sem lehet behajlítva a következő húzódzkodás megkezdésekor. A kezek ekkor is vállszélességben vannak a húzódzkodó rúdon. De mint írtam, nem te döntöd el, hogy mit hajtasz végre, - ezzel ellentétesen csak a felmérést felügyelő csapatorvos rendelkezhet és annak viszont nyomós oka van.
Kérlek ne írd le többször úgy hogy húzótszkodás :D Húzódzkodásnak írják.
Egyébként első hülyeséget írt, valóban kiváltható. De szigorúan nézik ám a húzódzkodást. Én a fekvőt ajánlom, az a könnyebb, de hát láttam már csodákat, ha az neked jól megy hát csináld azt.
Láttam szikár srácot csinálni vagy 50-et, mint valami majom, és láttam sportos srácot feladni 10 után... rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!