Az azov bunkerről vannak már felvételek hogy mit találtak ott az orosz katonák miután bementek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 19:24
11/18 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi? Mariupol már 17 napja végleg elesett, az azovstal védői feladták magukat. 17 nap alatt még nem állt elő az orosz média a vasöntöde alatti biolaborok felvételeivel, sem a többi baromsággal... :D
Ha nem látsz a hírekben semmit az azért van mert nincsenek hírek, mert ez mind csak baromság volt :D
12/18 A kérdező kommentje:
#11 azt sejtettem hogy nem biolabor van ott csak kíváncsi vagyok csináltak e már videót mi maradt ott bent az azov távozása után.
2022. jún. 6. 10:06
13/18 anonim válasza:
14/18 A kérdező kommentje:
#13 köszi
2022. jún. 6. 11:42
15/18 anonim válasza:
Rengeteg felvétel van, de a valóságban nem találtak ott semmit. Nyilvánvaló hogy semmiféle titkos biolabor nem volt ott.
16/18 anonim válasza:
Pont annyi vegyi fegyver került elő az Azov bunkerekből mint Szaddam Husszein palotájából. Utólag ilyen "apróságokkal" már nem foglalkozik senki.
17/18 A kérdező kommentje:
#16 azaz mennyi? És milyen durva fegyverek kerültek elő?
2022. jún. 7. 00:16
18/18 anonim válasza:
#17 Irakban mennyi vegyifegyver került elő? 0.0 darab 😂 Nem véletlenül írtam ezt példának, egy üres kommunikációs blöff volt ott is, itt is az.
Ha akarnának is az ukránok vegyi fegyvereket gyártani azt nem az orosz határtól pár km-re tennék egy acélgyárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!