Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vajon igazak azok a hírek,...

Vajon igazak azok a hírek, hogy az oroszok nagy számban követnek el háborús bűncselekményeket?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon ferdít a nyugati média, miközben az ukránokat szenteknek állítják be. Én megmondom őszintén egyik oldalon sem állok, de rengeteg hazugság van a médiában véleményem szerint. Engem mélységesen felháborít a nők ellen elkövetett erőszak, attól nekem egyenesen felfordul a gyomrom. Soha sem tudnék nőt bántani, semmilyen körülmények közt. 28 éves Férfi létemre nagyon tisztelem a nőket, és nem gondolnám, hogy az orosz inváziós erők tömegesen követnek el nemi erőszakot. Ti mit gondoltok? Mi a véleményetek? Hogy látjátok a háborút?

2022. jún. 1. 10:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez borzalmas. Nem szeretem az oroszokat, sose szerettem. De nehéz elképzelni, hogy ebben a modern világban is így viselkedjenek, ezek szerint mégis. Adja az úr, hogy legyen vége a háborúnak minél előbb, és nehogy az oroszok ide is bejöjjenek. Addig jó amíg a NATO tagjai vagyunk és megvédenek minket.
2022. jún. 2. 07:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Látom, azért egyszer-kétszer előkerült az hogy oroszok magyar nőket erőszakolnak meg Magyarországon a 2.világháború folyamán, de nem felejtsük el a németeket, akik konkrétan falukat mészároltak le, csak úgy, "faji" alapon, és ez is a német hadvezetés tudtával ment, sőt támogatásával. A németekhez képest az oroszok még angyalkák voltak Mo.-n

Egyénként ez,:

"Az oroszok mindig is barbárok voltak. Csak a romboláshoz, a pusztításhoz, a gyilkoláshoz értenek, semmi máshoz."

Szimpla általánosítás, 144 millió embert megítélni erről...

2022. jún. 13. 16:17
 13/13 kürasszír ***** válasza:

# 12

Magyarországon a németek nem mészároltak le falvakat faji alapon, honnan veszed ezt a kamu történetet?

Magyarországon nem a németek terrorizálták a magyar polgári lakosságot a II. világháborúban, hanem a szovjetek, azaz zömében oroszok.

Nem csak tömeges nemi erőszak történt, de a málenkij robotra és hadifogságba hucoltak közül több tízszer magyar meghalt a Szovjetunióban, a brutális bánásmód miatt.

2022. jún. 13. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!