Ha Oroszország minket is megtámadna, elhagynád az országot, vagy harcolnál?
Figyelt kérdés
+ nyilván van egy hazaáruló réteg nálunk aki tapsolna a megszállóknak, ezt ismerjük.2022. máj. 30. 22:05
1/24 anonim válasza:
Nem képez realitást.
De harcolnék, így is elég sz@r az életem, nem igen van mit hátra hagynom.
2/24 anonim válasza:
Akik most Ukrajnát támogatják habzó szájjal, azokat küldeném először a frontra.
3/24 anonim válasza:
Szovjet édestestvéreink sohasem támadnának meg minket. Még a NATO-nak is neki mennének, ha azok minket bántanának.
4/24 anonim válasza:
Én maradnák és próbálnám folytatni a civil munkámat.
Ha kényszersorozás lenne és küldenének a frontra, akkor mennék inkább külföldre.
De ez miatt ne aggódj. Nem reális, hogy Oroszország egész Ukrajnát el tudja foglalni és az orosz csapatok bevonulnak Kárpátaljára is. Még irreálisabb, hogy utána a NATO tag Magyarország ellen is meginduljon az invázió.
5/24 anonim válasza:
Harcolna a Magyar Honvédség és a NATO katonák.Azért vannak.
Szerinted a civilek mi a francot kezdenek fegyvertelenül egy óriási, profi hadsereg ellen?Nincs itt annyi fegyver, hogy civilekre pazarolják.
6/24 anonim válasza:
Elmennék felcsútra, élve nem kerülhet az oroszok kezére a vezér
7/24 anonim válasza:
Haladéktalanul csatlakoznék a szovjetekhez és velük indulnék harcba az Eu ellen.
8/24 anonim válasza:
2! Azok mennének is a ruszkiszopókat lenne érdemes nézni, hogy most hazaárulók lesznek vagy még magyart lehet belölük csinálni!
9/24 anonim válasza:
#8: Engem annyira nem érdekel, hogy USA vagy Oroszország befolyása alatt állunk, amíg nagyjából élhetem én is meg a többség is normálisan az életét.
10/24 anonim válasza:
Mivel Putyin pincsije uralkodik itt, ezért nem sok értelme lenne pont minket megtámadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!