Melyik volna a jobb nekünk magyaroknak, ha az ukránok vagy az oroszok győznének a háborúban?
Sajnos a háború előtt se akartak semmilyen kapcsolatot velünk, nem hogy barátit. Diplomáciai úton sem. A magyar ott kisebbség, úgy is kezelik őket.
Nem az ukrán emberekkel van a baj. Ott is, akárcsak itt, vannak jo emberek, es seggfejek. Hanem az ukrán kisebbségi törvényekkel.
Ha jó mélyen benyalnank nekik, akkor is azok maradnanak. Ez van.
A többiben egyetértek.
Én nem szeretném ha Oroszország lenne közvetlen szomszédunk vagy egy bábállama mint Belorusszia. Szerintem mint 1 pufferzóna kéne nekünk Ukrajna.
Emlékezzetek Kazahsztánra vagy Grúziára. Orosz győzelem esetén juthatunk az ő sorsukra néhány évtizeden belül? Egy orosz barát vezető kiléptet minket az unióból+NATÓ-ból.
Én azt nem értem, hogy Molyember és 1-2 haverja hogy tudja megkülönböztetni az Ukránt az Orosztól, hogy ennyire kiállnak értük és jönnek 56-al (irrelevánsan) ? Nekem mindkettő ugyanaz a Cirillbetűs nép, és hangzásra is hasonló az Ukrán és Orosz, és mélyebben belemenve nem véletlenül van közöttük nagyfokú hasonlóság.
Az Orosz Államot nem a Kijevi Russzal alapították, ti nagyon műveltek ? :)
Azért az USA kiprovokálást vélik az egész mögött, mert 2014-ig Ukrajna közvetítő volt Nyugat és Oroszország között, narancskomcsi és vöröskomcsi váltógazdaság volt, egyformán korrupt volt mindkettő garnitúra, Janukovics bukásával borult a bili, politikai irányváltás történt, de attól még ugyanolyan korrupt és koldusszegény maradt Ukrajna a narancskomcsik hatalomra jutásávál, azonban a szabálytalanul belebegtetett EU és NATO csatlakoztatás és butaságokra bíztatás miatt Putyinnak is eldurrant a paranoia az agyában, és történt meg így ez a háború.
Félelmetesen buta propagandával operál mindkét oldal. És mindkét oldalon fogsz találni nagyon elvakult embereket, akiket semmilyen logika, vagy bizonyíték nem érdekel, csak fújják a magukét, ahogy itt is tobzódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!