Ma mondták nekem hogy egyre több katona szeretne leszerelni. Miért akarnának leszerelni?
Figyelt kérdés
Nincs rossz dolguk szerintem a háború nekünk meg kb annyira veszélyes mint a majomhimlő.2022. máj. 24. 21:06
1/10 anonim válasza:
“ Nincs rossz dolguk szerintem ”
Ha nincs, miért nem vagy katona? Holnap nem mész önkéntesnek?
2/10 anonim válasza:
mert fennáll a veszélye egy esetleges provokációnak. és nem szeretnének első vonalban lenni. Sajnos sokan akik a pályát választják elfelejtik hogy benne van a pakliban az is hogy harcolni kell még ha minimális is rá az esély.
3/10 anonim válasza:
Mivel NATO tagok vagyunk, bármelyik pillanatban jöhet a kérés, hogy szálljunk be az ukrán "béketeremtésbe."
4/10 A kérdező kommentje:
1es! Én szeretek harcolni, de csak a ringben. Embert pedig csak is kizárólag akkor ölnék, ha az életemre törne és hirtelen felindulásból nem tudnám fékezni magam.
2022. máj. 24. 21:13
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem nyerte el tetszésüket az, hogy Pocak úr leváltotta Benkő Tibort. De számos egyéb okuk lehet rá, pl. a nem éppen magas fizetés.
6/10 anonim válasza:
Neked nem tudom miért mondták, nekem nem mondta senki.
7/10 A kérdező kommentje:
6os azért kérdezem.
2022. máj. 24. 21:24
8/10 anonim válasza:
Mivel nem egy leányálom foglalkozás.
Lehet a bejelentett veszélyhelyzetnek is köze van ehhez.
9/10 anonim válasza:
Már a covid előtt sokan le akartak szerelni, de a veszélyhelyzet miatt nem lehetett. A leszerelést fontolgatók körében elég egyszerű és roppant prózai az ok (ugyanaz mint a többi rendvédelmi szervnél): a pénz.
10/10 anonim válasza:
Szerinted....csak te nem vagy benne, nem tudod hogy hogyan is működnek a dolgok..
Állandóan b@sztatva vagy
Nincs magánéleted,folyamatosan vezényelnek hol ide,hol oda.
A fizetésed az elvégzett munkádhoz képest sz@r
Leváltják az értelmes embereket mint pl a Benkő Tibor, vagy Korom Ferenc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!