Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan fog bosszút állni...

Hogyan fog bosszút állni Ukrajna Magyarország árulásán?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 10:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Pontosan milyen árulást követtünk el? Egy ukrán menedékkérőt sem utasítunk el, az ország méretéhez képest jelentős humanitárus segélyt köldünk. Nem csak mi nem küldünk fegyvereket. Amúgy pontosan miből is küldenénk? Ha jól tudom nekünk sincs jelentős fegyver készletünk.
2022. máj. 23. 10:27
 12/23 anonim ***** válasza:
14%

Orbán egy rákos sejt az EU tomporán. Ha az EU valami miatt kiáll az ukrán oldalon az agresszor oroszokkal szemben jön Mini-putyin és vétózik. Közben meg tartja a markát az Eu-s támogatásokért. Ez most a 'nemzeti' politikánk.

Igen ilyen viszonylatban árulás, de főleg az európai értékek elárulása Orbán részéről. Szitokszó a magyar arrafelé, talán nem véletlen..

Trianon előtt volt kb. ilyen rossz hírnevünk, meg a II. VH vége felé.

Akkor a nagyhatalmak területvesztéssel büntettek, most mi fog következni?

Aztán persze megint sírhat a magyar hogy mindenki ellenünk van, vajon miért?

2022. máj. 23. 11:24
 13/23 anonim ***** válasza:
13%
7. Vagy egy olcsó, 500 eurós orosz troll, aki így próbálkozik szánalmasan gyengén Ukrajna ellen hangolni embereket a gyk-án. xD
2022. máj. 23. 11:47
 14/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
32%
A kérdezőnek és 1 - 2 haverjának milyen állampolgársága van, ha szabad kérdeznem ? Ha magyar, akkor milyen árulásról beszélnek ?
2022. máj. 23. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Semmiféle árulás nincs, csak megy egy kis politikai szájkarate. Zelenszkij ugyanúgy odaszól néha a németeknek is ha úgy gondolja túl kevés fegyvert küldenének neki. Ha nem kap nyugatról fegyvert, ellátmányt, hadianyagot akkor elbukna, életbe vágóan fontos neki ezért minden eszközt, kommunikációs fordulatot megragadni ahhoz hogy minél többet kapjon.
2022. máj. 23. 13:51
 16/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
80%

Nem kell semmilyen Orosz trollkodás, az Ukránok nyíltan magyarellenesek, lásd Ljubov Vaszilivna Nepop "nagykövet" "asszony" nyilatkozatait, vagy inkább öncélú, idegbeteg kirohanásait / dühöngéseit.

Olekszij Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára nyilatkozta bármi visszafogottság nélkül, leplezetlenül, hogy „nem az Orosz Föderáció az egyetlen ország, amely fenyegeti Ukrajnát”. Ezzel elég egyértelműen ellenünk utalt.

És kérdem én, Miért tolják mégis "sokak" fullba az Ukránimádást ?

2022. máj. 23. 13:53
 17/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
70%

A Románoknak T-55-öseik és MiG-21-eseik vannak, azokat is elutasította, a Németek is csak Leopárd 1-eseket adna, a T-55-ös kortársát, amely maga korszakában is egy szélsőséges és haszontalan tervezés volt, de úgy látszik, a 60-as évekbeli Leopárd 1-es sem akar célba érni, és nekünk van 60 T-72-esünk, amelyeket évek óta kannibalizálnak, és a 15 működőképes is az Iraki agyaggalambok minőségével bír, annyit ér, mint egy T-55-ös, akkor Mit kéregetnek ?

M1 Abrams, F-16-os Falcon, meg Arleigh Burke kéne nekik ? :D

2022. máj. 23. 13:55
 18/23 anonim ***** válasza:
12%

16. Az nem imádás, amikor nem dől be valaki az orosz propagandának. Az ukrán politikusok kirohanásai teljesen jogosak, mert ha nem tűnt volna fel Oroszország megtámadta őket. Az ukrán-magyar viszonyt úgy is lehet javítani, ha valaki kiáll mellettük és elítéli az orosz agressziót.

Nem az a módja egy viszony javításának ha utálom a másikat, ezt tudom elsőkézből, mert én sem magyarországi magyar vagyok. Amit a magyar kormány művel, az eléggé undorító és nem kell meglepődni azon, hogy sokan Európában úgy gondolják, hogy a magyar politikusok egy része Putyin seggében van.

2022. máj. 23. 15:47
 19/23 Jeffrey Spender ***** válasza:
77%

Az Ukrán - Magyar viszony nem most romlott meg, már a háború előtt jóvalról származik pl. az Olekszij Danilov nyilatkozata, akkor is "jogos" volt ?

Én is elhibázottnak tartom a háborút, sajnálom az Ukrán civileket, meg az Orosz és Ukrán kiskatonákat, de az Ukrán politikusokat nem, kár, hogy nem a vezetési - irányítási központok támadásával kezdődött a háború, játsszák le ők és Putyin egymás között a verekedést, mások nélkül.

2022. máj. 23. 16:00
 20/23 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom, mert én nem látok bele a nemzetbiztonsági dolgokba. Lehet, hogy ő tud olyat a magyar kormányról, amit egy civil nem. Passz. 2009-től van ez a nagy barátság Putyinnal, nem? Senki nem tudja a valódi okát, mert előtte Orbán sem kedvelte.

De akkor is, most itt egy lehetőség javítani a viszonyt, hiszen ott élnek magyarok és ukrajnai magyarok harcolnak az ukrán katonák között is, az oroszok ellen. Én ezért nem tudok az oroszoknak "szurkolni", hiába vannak szélsőségesek az ukránok közt is.

2022. máj. 23. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!