A NATO, EU mikorra erősítheti meg annyira Ukrajnát, hogy az képes legyen vereséget mérni az oroszokra és visszafoglalják az orosz megszállás alatt lévő területeket?
"De ehhez még rengeteg új modern fegyverre, tüzérségre, rakétákra, új hajóflottára, légierőre, nyugati kiképzésre, felkészült katonákra, sok pénzre, támogatásra lesz szüksége Ukrajnának."
Értem én, csak ezekből mind orosz zsákmány és hadifogoly lesz. Persze szerencsére a többségükből hulla és ócskavas.
Muhahhhahahha..
Szerintem is elképzelhető, hogy nyár végére lesz egy tűzszünet.
De békekötés nem lesz, a NATO folytatni fogja Ukrajna felkészítését a következő években az ellenoffenzívára, az oroszok kisöprésére Ukrajna nemzetközileg elismert területéről. Még rengeteg feladat vár a NATO-ra, partnereikre és Ukrajnára, amíg felépítik, kiképzik az ütőképes hadsereget, modern nyugati légierővel, légvédelemmel, csöves tüzérség mellett rakátatüzérséggel, támadódrónokkal, elektronikai hadviseléssel...
A Krím elfoglalásához pedig hadihajókra, deszanthajókra, aknaszedőkre is szükség lesz, ami még nem áll Ukrajna rendelkezésére.
Az F-16-os Falcon-ra 12 - 20 óra alatt is ki lehet képezni teljeskörűen az Ukrán pilótát ? :D
Kérdező, az Ukránoknak szurkolsz ? :D
5-ös, amiket leírtál, szerinted beléjük pumpálna még ennyit a NATO, Eu?
Szerinted nem mondják egyszer azt, hogy most már azért elég volt, mármint a pénzcsap elzárásra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!