Egy háború megnyeréséhez,legalább háromszoros túlerő kell. Továbbá,elszántság,tudatosság. Az Oroszoknál ez megvan,mégsem bírják Ukrajnát legyőzni. Egyébként,mi a fenének kellene nekünk Erdély? Minden Uniós Polgár,ott telepszik le,ahol neki tetszik.
2022. máj. 16. 22:43
2/15 anonim válasza:
#románianemlétezik ???
Erdély nélkül is létezne és van történelmük is. Nem védem őket mert utálom mint a 💩.
Ha Felvidéket említetted volna akkor más lenne a történet, mert annak az országnak tényleg nincs történelme.
De itt egy link ezen össze van hasonlítva Magyarország hadereje a románokéval.
Ezen azért látszik h nem sok esély lenne bármit is kezdeni.
Akármennyire fáj ezt a cumit be kell nyelni.
Ezért Magyarország az egyetlen olyan ország a világon aki saját magával szomszédos.
Vagy a leg skizofrénabb ország Magyarország mert saját magával van körülvéve 😔
2022. máj. 16. 22:52
3/15 anonim válasza:
Egyetlen egy: az amerikai elnök, aki meggyőzi a pártját, a választókat és legfőképpen az amcsi gazdasági érdekcsoportokat hogy újra kellene rajzolgatni a térképeket Európában. Annak hiányában tízszeres túlerővel odamehetnénk azt mondanák vissza szépen gyerekek a rajtvonalra, vagy repültök az EU-ból, a NATO-ból, de ha az sem segít akkor majd jövünk szépen "béketeremteni".
Erdély nem katonai, hanem politikai kérdés. Nem akarják a nagyok kinyitni újra a határok újrarajzolgatásának Pandora szelencéjét.
2022. máj. 16. 23:20
4/15 anonim válasza:
Nem az a legnagyobb baj, hogy erdély nem Magyarországé,hanem hogy Románországé. Gusztustalan, gerinctelen, rablóbanda. Nem tudom szavakkal kifejezni, azt a gyűlöletet, amit Románia iránt érzek.(nincs más ország, amit utálnék) Egyszer el fog jönni, az a bizonyos nap, mikor magyar csizmák tapossák Bukarest utcáit és majd mi fogjuk szétrabolni a kultúrális értékeket. Nem azért visszük mert kell, hanem hogy elégessük. 3 szorosan kapják vissza, amit szép hazánkkal tettek. Majd a bulgárokkal szétszereljük. Nagyon sok ember kéne, de nem csak azon múlik. Nyilán a felszereltség, a hírszerzés és a logisztika is nagyon fontos. Annyi biztos, hogy többszörös túlerő kéne. Jelenleg Románia erősebb nállunk, de ez még változhat.
2022. máj. 17. 00:34
5/15 anonim válasza:
3 kell. Biden, Macron és Scholz. Ha ők rábólintanak, akkor jó, amúgy meg hiába mitugrászkodunk.
Egy sem! Abszolút nincs jelentősége annak, hogy miket firkáltak hosszú időkön keresztül "térképekre": Erdély mindig is önálló történelmet élt, - saját, különálló gazdasággal és politikai álláspont képviseletével.
Felesleges provokatív baromságokkal telehányni a netet!
2022. máj. 17. 14:32
8/15 Dzsoki válasza:
7-es! Igaz. Hiszen,ha egy terület lettünk volna,akkor 1848-ban,nem lett volna olyan pont,hogy Uniót Erdéllyel! Önmagammal,nem akarok uniót! A kérdésem,változatlan. Minek? Minek kellene visszafoglalni,amikor mindegyik Uniós Polgár,ott él,dolgozik,vállalkozik,ahol akar az EU területén belül?
2022. máj. 17. 14:41
9/15 anonim válasza:
#8 Ez mind igaz amit írsz, de mond ezt egy román rendőrnek :)
Nem értem miért nem burgellandra fáj a fogunk :)
2022. máj. 17. 15:08
10/15 Dzsoki válasza:
9-es! Lehet. Én az elméletet írtam. A gyakorlat,lehet,hogy egy kicsit másabb! Olyan 30 éve voltam Romániában,Ausztriában meg kb 20 éve. Egyik ország rendőrével sem volt gondom. Budapesten születtem,Budapesten élek és jelen állás szerint,Budapesten fogok meghalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!